IKEA utvider samarbeidet med Hertz BilPool. Gjennom bildelingstjenesten Hertz BilPool kan IKEAs kunder leie varebiler fra alle varehusene i Norge.
Illustrasjonsfoto: Hertz
Illustrasjonsfoto: Hertz

    • Publisert: 10 oktober 2017

IKEA utvider samarbeidet med Hertz BilPool. Gjennom bildelingstjenesten Hertz BilPool kan IKEAs kunder leie varebiler fra alle varehusene i Norge.

– Samarbeidet med IKEA startet i 2013 og har vært en stor suksess. Kundene setter stor pris på å kunne leie en varebil i et par timer eller lenger om de trenger det, sier Eivind Thorne, leder for Hertz BilPool.

Effektiv og rimelig løsning

At IKEA nå også tilbyr varebiler fra sine Pick-UP Points i Tromsø og Ålesund, er en utvidelse av et tilbud som har vært på alle varehusene i flere år. Når du bestiller varer på IKEA.no kan du nå enkelt hente varene på Pick-Up point og leie en varebil for å kjøre dem hjem. IKEA har erfart at kundene setter stor pris på tilbudet.

– Uavhengig om man har egen bil eller ikke, har de fleste iblant behov for en varebil med stor kapasitet. Sammen med Hertz BilPool har vi en løsning som er enkel, effektiv og rimelig for våre kunder, sier Michael Yarwood, Service Business Leader hos IKEA Norge.

Betaler bare for tiden bilen brukes

– Vanligvis må man leie en bil for et døgn eller mer, og det kan være vanskelig å sette seg inn i prisstrukturen. Vi vil at det skal være enkelt å handle på IKEA. Det er derfor vi har en løsning hvor vi kan tilby 3, 4 eller 5 timers leie, til en fast lav pris, der alt er inkludert, sier Michael Yarwood.

Effekten går begge veier

For både Hertz BilPool og IKEA er samarbeidet en suksess. For mange er dette en introduksjon til bildeling, og vi ser at flere og flere bruker dette igjen.

– Bildeling er fremtidsrettet, kostnadseffektiv og en miljøvennlig mobilitetsløsning. Vi ser i dette samarbeidet at kunder som har leid bil på IKEA også fortsetter som bildelingsmedlemmer og leier bil andre steder til andre behov. På samme måte har flere som er medlem av Hertz BilPool fra før, benyttet seg av tilbudet og legger handleturen til IKEA og leier varebiler der. Vi er veldig stolte av samarbeidet med IKEA og hvor godt det har blitt mottatt av IKEA kundene og vår medlemmer, sier Eivind Thorne i Hertz BilPool.

(Pressemelding fra Hertz)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev