Alna Senter har forlenget leieavtalen med Skeidar med nye 20 år. Arealet er på over 11.000 kvadratmeter. Det melder Estate
Skeidar forblir på Alna Senter. (Foto: Odd Henrik Vanebo)
Skeidar forblir på Alna Senter. (Foto: Odd Henrik Vanebo)

    • Publisert: 16 februar 2017

Alna Senter har forlenget leieavtalen med Skeidar med nye 20 år. Arealet er på over 11.000 kvadratmeter.

Det melder Estate Nyheter: Senterdirektør Hans Georg Helberg og Skeidar-sjef og eier Martin Andresen er blitt enige om en ny leieavtale for Skeidar på Alna Senter. Fra 2018 skal Skeidar leie drøye 11 000 kvadratmeter i ytterligere 20 år.

Med siden starten

– Skeidar var med fra etableringen i 1994. Det var den kontrakten som utløste at senteret ble bygd. De er vår viktigste leietaker, sier Helberg.

Det var Martin Andresens far, Morten Andresen, som tegnet leieavtalen med Alna Senter.

– Alna er en veldig viktig beliggenhet for oss. Det var en enorm satsing da vi startet her., og Alna var bare på kartet. Fattern spurte Frank Varner om han skulle våge etableringen her, og fikk svaret «det hadde jeg gjort fordi Alna er det området som vil vokse mest». Da gikk vi for det, sier Andresen.

Vil doble

Skeidars Alna-butikk er møbelkjedens klart største når det gjelder omsetning, og Andresen forteller om ambisiøse mål for årene fremover.

– Vi jobber hele tiden med å få økt omsetning per kvadratmeter, blant annet ved å utvikle sortimentet. Vi har mål om å doble omsetningen i løpet av noen år, sier Andresen.

(Kilde: Estate Nyheter)

 

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev