Som vanlig topper tilreseisende fra Norge suverent besøksstatistikken over utenlandske fagbesøkende på årets messe. I en pressemelding heter det: ”Stockholm
Stockholmsmessen i begynnelsen av måneden bidro trolig til hyggelige omsetningstall for møbelhandelen i Sverige i februar. (Foto: Stockholm Furniture Fair 2017)
Stockholmsmessen i begynnelsen av måneden bidro trolig til hyggelige omsetningstall for møbelhandelen i Sverige i februar. (Foto: Stockholm Furniture Fair 2017)

    • Publisert: 22 februar 2017

Som vanlig topper tilreseisende fra Norge suverent besøksstatistikken over utenlandske fagbesøkende på årets messe.

I en pressemelding heter det: ”Stockholm Furniture & Light Fair fortsetter å vokse og styrke sin posisjon som verdens største og viktigste møteplass for skandinavisk design. Antallet utenlandske besøkende økt med mer enn 6,5% til nesten 10 700 besøk fra en rekord 80 land. Til sammen over 40 000 besøk til Stockholmsmässan.

Interessen fra utlandet er stor og fortsetter å vokse. Antallet utenlandske besøkende utgjorde nesten10.700, noe som er en økning på mer enn 6,5prosent sammenlignet med fjoråret. Besøkende kommer fra rundt 80 land sammenlignet med 60 land i fjor, det vil si en økning på over 30 prosent. De fleste besøkende var fra Norge (2586), Finland (1519), Danmark (1285) og Tyskland (651).

– Vi er veldig glade for at vi fortsetter å vokse på den internasjonale arena. Vi har også startet et spennende samarbeid med City of Stockholm, noe som betyr en felles visjon om Stockholm som Skandinavias utstillingsvindu til en verden av design og arkitektur. Her på messen, har vi fått svært positive tilbakemeldinger fra utstillere og besøkende. Mange har snakket om den høye kvaliteten på våre utstillere, utstillinger og seminarer hold, sier Cecilia Nyberg, prosjektleder for Stockholm Furniture & Light Fair.»

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev