Presidenten i Røde Kors, Sven Mollekleiv, tok turen til Drammen for personlig å takke for pengegaven på tre millioner kroner
President i Røde Kors Sven Mollekleiv besøker Fagmøbler i Drammen – her representert ved daglig leder Gunnar Sandnes (bak disken), for å takke for bidraget. (Foto: Ann Christin Håland/Røde Kors)
President i Røde Kors Sven Mollekleiv besøker Fagmøbler i Drammen – her representert ved daglig leder Gunnar Sandnes (bak disken), for å takke for bidraget. (Foto: Ann Christin Håland/Røde Kors)

    • Publisert: 21 desember 2016
    • Tekst: vanebo

Presidenten i Røde Kors, Sven Mollekleiv, tok turen til Drammen for personlig å takke for pengegaven på tre millioner kroner fra Fagmøbler til programmet ”Ofrene for krig og konflikt”.

– De tre millionene er nok til mat for 900 familier på fire i et helt år, sier Sven Mollekleiv.

– At Fagmøbler har valgt å bruke jubileumsåret sitt på å strekke ut en hånd der det trengs mest i hele verden, viser en sann medmenneskelighet. Den syriske byen Aleppo har vært beleiret i lengre tid, uttalte Mollekleiv til Byavisa Drammen ved markeringen i Fagmøbler Drammen.

Kan ikke sitte og se på

– Vi kan ikke sitte og se på at mennesker lider, mens vi profitterer, sier daglig leder Gunnar Sandnes ved Fagmøbler Drammen.

– I forbindelse med vårt 20-årsjubileum diskuterte medeiere og ansatte hva vi skulle gjøre, og det føles godt å kunne bidra med hjelp til de som er ofre for verdens verste kriger. En halv prosent av all omsetning har gått til Røde Kors sitt arbeid, og vi oppfordrer videre alle kundene våre til å støtte Røde Kors sin juleaksjon, ”Mat til Syria”.

Fagmøbler bidro også med 142.373 kroner til årets tv-aksjon for Røde Kors.

– Vi er stolte og glade for det samarbeidet vi har hatt med Røde kors. Det føles godt å ha bidratt litt til å hjelpe de som trenger det aller mest. Røde Kors gjør en fantastisk viktig jobb i en urolig verden, kommenterer kjededirektør Roy Seime i Fagmøbler. Bakteppene er tragediene som utspinner seg i Aleppo og Jemen.

Markering i alle Fagmøblers butikker

På sine nettsider har Fagmøbler hatt et telleverk som har fulgt med på hvor mye som har kommet inn. Gleden er nå stor over at målet er nådd, og møbelkjeden vil markere milepælen i alle sine butikker lørdag 17. desember.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev