Status før Oslo Design Fair høst, som åpner 30. august, er cirka 400 utstillere, hvorav 75 er helt nye. Utstillerne
Anne Rustberggard Varden kommer med nytt utstillermagasin. (Foto: ODF)
Anne Rustberggard Varden kommer med nytt utstillermagasin. (Foto: ODF)

    • Publisert: 23 august 2017
    • Tekst: vanebo

Status før Oslo Design Fair høst, som åpner 30. august, er cirka 400 utstillere, hvorav 75 er helt nye. Utstillerne legger til sammen beslag på et areal på 15.500 kvadratmter.

Det opplyser kommersiell direktør Anne Rustberggard Varden. Utstillermagasinet ExploreUs@oslodesingfair er en av årets nye initiativer fra Team Oslo Design Fair.

‘Et nyttig verktøy’

– Formålet med magasinet er å sette utstillerne i fokus, og inspirere de besøkende med gavetips. Vi håper det er et nyttig verktøy for å bli bedre kjent med våre utstillerne og deres produkter i forkant, under og i etterkant av messen. Denne høstutgaven av magasinet har tema vertinnegaver, og vi oppfordrer alle som har kommet med gavetips til å stille ut gavetipsene i vår Fashion Lounge i B-hallen, sier Rustberggard Varden. Magasinet ligger på hjemmesiden.

Fashion-konsept

– I samarbeid med Marianne Jemtegård har vi utviklet et fashion-konsept i hall B. Vi kan friste med moteshow og live-modeller, fashion talks og tips som kan bidra til økt salg og suksess i sosiale medier. På vårt nye opplevelsesområdei B-hallen kan besøkende hente inspirasjonen fra norske designere, samt nyte musikk og enkel servering i loungen, sier Anne Rustberggard Varden.

Komplett program er å finne her.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev