– Tack! er vårt lojalitetsprogram, inspirert av Ingvar Kamprads ønske om å vise takknemlighet for medarbeidernes lojalitet og bidrag til
Clare Rodgers: – Hver eneste medarbeider teller og har en innvirkning på IKEAs vekst. (Foto: Johan Nord)
Clare Rodgers: – Hver eneste medarbeider teller og har en innvirkning på IKEAs vekst. (Foto: Johan Nord)

    • Publisert: 08 desember 2017

– Tack! er vårt lojalitetsprogram, inspirert av Ingvar Kamprads ønske om å vise takknemlighet for medarbeidernes lojalitet og bidrag til IKEAs suksess.

Det sier Clare Rodgers, administrerende direktør i IKEA Norge: – Lojalitetsprogrammet er en måte å takke medarbeiderne våre på for engasjementet de viser for selskapet. Vi tror på å belønne lojalitet og erfaring, og på å vise takknemlighet overfor alle medarbeidere som fortsetter å arbeide for vår felles suksess. Hver eneste medarbeider teller og har en innvirkning på IKEAs vekst, sier Clare Rodgers.

Hver 3. medarbeider i Norge

Mer enn hver tredje medarbeider i IKEA Norge oppfyller kravene om ansiennitet på minst fem år, og vil motta 12.546 kroner brutto i ekstra pensjonssparing for 2017. Beløpet blir tilpasset stillingsprosenten, men er den samme uavhengig av enhet, stilling og lønnsnivå. Alle medarbeidere som har jobbet i et fullt regnskapsår får beløpet avsatt, men summen blir ikke overført før etter at medarbeideren har jobbet i selskapet i fem år.

Kan ikke brukes på julehandel

Den samlede summen på 948 millioner kroner, eller 96 millioner Euro, er fordelt mellom alle landene i IKEA basert på hvert enkelt lands lønnsnivå. Pensjonsbonusen settes inn på en individuell pensjonssparekonto, og kommer i tillegg til vanlig pensjonsordning. Pengene kan derfor ikke brukes til årets julehandel, men den dagen IKEA-uniformen legges på BILLY-hylla kommer pengene godt med.

(Pressemelding fra IKEA)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev