Fagmøbler Røros åpnet på nyåret sesongbutikk på Vauldalen ved svenskegrensen. – Dette skal være en såkalt pop-up-butikk i første omgang
Daglig leder Kjersti Roberg (t.v) og butikksjef Endre Sandbakken sammen med Ola Skott under innredningen av filialen på Vauldalen. (Foto: Fagmøbler Røros)
Daglig leder Kjersti Roberg (t.v) og butikksjef Endre Sandbakken sammen med Ola Skott under innredningen av filialen på Vauldalen. (Foto: Fagmøbler Røros)

    • Publisert: 06 januar 2017

Fagmøbler Røros åpnet på nyåret sesongbutikk på Vauldalen ved svenskegrensen.

– Dette skal være en såkalt pop-up-butikk i første omgang fram til Rørosmartnan, opplyser Kjersti Roberg, daglig leder av Fagmøbler Røros, som er et resultat av handelseventyret som i sin tid fant sted på Vauldalen der Ola Skott for snart 50 år siden startet møbelbutikk.

Valfartet til Vauldalen

Møbelbutikken på Vauldalen var et handelseventyr uten sidestykke i vår region. Folk valfartet fra områdene rundt for å kjøpe møbler til hytter og hjem. Spesielt mange svensker benyttet møbelbutikken som ble en stor suksess.

– På Vauldalen er det nå en god utvikling. Vauldalskoia er et spennende og særegen plass å besøke og mye spennende ventes i åra framover med utvikling av leiligheter og et brukshestmuseum planlegges, skriver daglig leder Kjersti Roberg og butikksjef Endre Sandbakken i en pressemelding.

Feirer 50 år i 2018

– Vi er veldig glad i vår historie og synes det er både en interessant og solid bakgrunn. Vi ser fram mot å kunne feire dette sammen med våre kunder. Hovedfeiringen er i 2018, men vi jukser litt på forhånd for å bygge erfaring og skal derfor åpne butikk på Vauldalen allerede mandag 2. januar. Dette håper vi våre kunder setter pris på både på norsk og svensk side med gode tilbud, en god opplevelse og ikke minst et møbel de blir glad i. Det blir en butikk med mye knalltilbud, samt et oppdatert og moderne sortiment fra Fagmøbler. Her kan man gjøre et veldig godt kjøp og få et innblikk i dagens møbler i et bredt utvalg. Vi håper mange legger turen innom oss i gamle kolonialen på Vauldalen og kjenner på historikken og nostalgien, heter det videre i pressemeldinga.

(Kilde: nearadio.no)

Endre Sandbakken ønsker velkommen til grensehandel med møbler. (Foto: Fagmøbler Røros)
Endre Sandbakken ønsker velkommen til grensehandel med møbler. (Foto: Fagmøbler Røros)
Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev