Den perfekte stol når god mat skal nytes? Det er designutfordringen den store messen Smak 2014 på Lillestrøm i februar,
Stolen er viktig for matopplevelsen cafeer som i gode restauranter. (Illustrasjonsfoto: Odd Henrik Vanebo)
Stolen er viktig for matopplevelsen cafeer som i gode restauranter. (Illustrasjonsfoto: Odd Henrik Vanebo)

    • Publisert: 02 desember 2013

Den perfekte stol når god mat skal nytes? Det er designutfordringen den store messen Smak 2014 på Lillestrøm i februar, har gitt til medlemmer av Norske interiørarkitekters- og møbeldesigneres landsforening NIL og studentene ved Kunsthøgskolen i Oslo og Kunst- og designhøgskolen i Bergen.

Ønskemålet? – Vi ønsker å løfte frem Interiør & Design som tema på messen og vise frem nyskapende produkter av høy kvalitet og inspirere til nytenkning omkring gjestenes totalopplevelse, sier Torill Engelberg, prosjektleder for Smak 2014

– Interiør og planløsninger påvirker gjestenes opplevelse av et måltid og har stor betydning for suksess i horeca, sier Siv Senneset, president i NIL: – Trenden er å tenke konsept, slik at alt og alle fra mat til miljø og atmosfære spiller på lag.

Juryen vil legge stor vekt på kreativitet, komfort, brukervennlighet og funksjonalitet, men også begrunnelsen og historien bak stolen. Juryen ledes av Trond Ramsøskar, interiørarkitekt MNIL og tidligere president i NIL. De nominerte bidragene presenteres på Smak 2014 i området for Interiør & design, hvor også de besøkende inviteres til å stemme på sin favoritt. Vinneren kåres og premien på kr 10 000 deles ut av Siv Senneset på bransjefesten After8 i Folketeaterpassasjen torsdag 6. februar.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev