IKEA har gjort et reklamestunt i bladet Resumé for å eksponere spesialpriser til gravide. På en annonsebilag i bladet er

    • Publisert: 16 januar 2018
    • Tekst: vanebo

IKEA har gjort et reklamestunt i bladet Resumé for å eksponere spesialpriser til gravide.

På en annonsebilag i bladet er det et oppsiktsvekkende budskap: ”Å tisse på denne reklamen kan endre livet ditt”

Reklamen er nemlig ikke bare en reklame, det er samtidig en graviditetstest, skriver Washington Post. Og dersom du tisser og det viser seg at du er gravid byr IKEA på store avslag på en barneseng.

”Der livet skjer”

Annonsen er en del av IKEAs nyeste kampanje ”Der livet skjer” som tar utgangspunkt i de avgjørende øyeblikkene i løpet av livet.

– Dette er et måte å vise att IKEA spiller en stor rolle i menneskers liv, både i det store og det små – vi er der livet skjer, sier markedssjef Patrik Nygren Bonnier til Resumé.

Den er laget i samarbeid med reklamebyrået Åkestam Holst og Macrene Labs. Teknikken skal være det samme som ved andre graviditetstester. Papiret reagerer på graviditetshormonet HCG og skifter farge hvis man er med barn.

Kobling

– Med glimt i øyet har vi kommet fram til en annonse som kobler sammen en graviditetstest med IKEA Family-rabatten. Et av de mest magiske øyeblikkene man kan oppleve er når den lille pinnen viser et plusstegn. Men det finnes jo mer relevante budskap for en blivende foreldre for oss å ta del i en akkurat det ene sekundet – som for eksempel familierabatt på en sprinkelseng! – sier Evalina Rönnung fra reklamebyrået.

(Kilde: VG)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev