For å forsterke Bohus-kjedens og medlemmenes posisjon som Norges største møbel- og interiørkjede har Bohus Holding AS inngått en avtale om kjøp av samtlige aksjer i regionsselskapet Bohus Østlandet AS.

    • Publisert: 21 august 2013

Bohus Holding AS blir morselskap for Bohus AS og Bohus Østlandet AS. Bohus Holding AS vil få ansvar for stabsfunksjoner som økonomi og IKT for hele konsernet, Bohus AS vil ha ansvar for kjededriften og Bohus Østlandet AS vil bli et rent logistikkselskap for kjeden.

Bohus Østlandet AS er i dag regionslager og innkjøpsfunksjon for 36 av totalt 62 varehus i Bohus-kjeden.

Arve Nymoen ny konsernsjef

Daglig leder i Bohus Østlandet AS, Arve Nymoen, er ansatt som konsernsjef i Bohus Holding AS med virkning fra 1. september 2013. Henrik Berg, nåværende adm dir i Bohus AS, vil få ansvar for stabsfunksjonene i Bohus Holding AS. Stig Helge Myklebust vil få ansvar for alle kjededriftsfunksjoner i Bohus AS. Arve vil også ha ansvar for logistikkselskapet og vil etter tiltredelsen og fram til årsskiftet dele sin stilling mellom Bohus sentralt og Bohus Østlandet.

«Sterk forbedring»

Styret i Bohus Holding AS er meget tilfreds med at det når blir etablert en sterkere modell for utvikling og effektivisering av Bohus-kjeden. «Vi er sikre på at dette vil medføre en sterk forbedring i vår drift, kundetilfredshet og vår evne til å være en rasjonell partner for våre samarbeidspartnere,» heter det i en orientering til samarbeidspartnerne.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev