Bolig- og interiør er et av forlaget Egmonts sterkeste segmenter. 840 000 nordmenn leser forlagets interiørblader for underholdning og inspirasjon. Nå

    • Publisert: 13 februar 2018
    • Tekst: Knut Skoe

Bolig- og interiør er et av forlaget Egmonts sterkeste segmenter. 840 000 nordmenn leser forlagets interiørblader for underholdning og inspirasjon. Nå går boligbladene LIVE og tilbyr alle sine lesere en dag med inspirasjon på eventet DITT HJEM 2018.

– Dette blir en opplevelsesdag som skal gi inspirasjon, nyttige råd og masse påfyll innen interiør og bolig. Vi byr på spennende foredrag, sofaprat med eksperter og underholdning fra scenen. Vi har allerede mange dyktige foredragsholdere klare, og flere kommer, sier redaktør i Bonytt Kriss Daatland.

– Vi tar for oss interiørtemaer som leserne våre er interessert i. Undersøkelser viser at 8 av 10 er interessert i temaet Uteplassen. Vi har derfor invitert Kjersti Bergersen fra TV 2 til å snakke om dette temaet. Farger er også et tema leserne er veldig interessert i, og Dagny Thurmann-Moe skal fortelle oss om hvordan man velger farger til et rom.

I tillegg til inspirasjon har boligbladene en viktig rolle som rådgivere og problemløsere.Denne rollen vil vi nå ta LIVE. Konferansier for dagen er Siri Kristiansen, kjent fra Rådet/Lørdagsrådet på NRK, sammen med redaktør Kriss Daatland inviterer hun fra scenen deltakerne til å komme med sine interiørutfordringer.

– Vi gleder oss til å møte så mange av våre trofaste lesere, sier Daatland. – Boligsegmentet holder seg fortsatt godt, og våre merkevarer er en viktig del av folks hverdag. Med denne opplevelsesdagen flytter vi merkevarene ut på en ny arena og gjør de gode historiene levende i møte med leserne våre!

Mer om Ditt Hjem 2018

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev