Brannen som i natt brøt ut i Fridahls Møbelhus, kjent som Møbelringen Fauske, ble slokket søndag morgen. Det opplyser politiet

    • Publisert: 23 oktober 2016

Brannen som i natt brøt ut i Fridahls Møbelhus, kjent som Møbelringen Fauske, ble slokket søndag morgen.

Det opplyser politiet på Twitter. Butikken tok fyr i tretiden og politiet gikk da ut og ba folk holde seg unna området.

Ingen personskader

– Det er en del uteliv her, så vi ser helst at folk holder seg unna, forklarer operasjonsleder Remi Johansen i Nordland politidistrikt til NTB. Han sier det ikke er meldt om personskader i forbindelse med brannen.

– Det er jo det viktigste, og sånn sett så ser dette ut til å gå ganske bra, men det er omfattende materielle skader, men det er for tidlig å si noe mer detaljert om hvor store skader det er.

Etter over tre timer med slokkingsarbeid, brant det fortsatt, og brannvesenet jobbet med å få kontroll. Mye vind gjorde at det en stund var fare for at brannen kunne spre seg, men den faren ble raskt avverget. Kombinasjonen av røyk og vind, gjorde at det ble satt i gang evakuering av de nærmeste beboerne, melder NTB.

Andre etasje utbrent

Klokken 07.30 søndag morgen opplyser politiet til Nordlandsavisas nettavis, na.no, at brannvesenet har kontroll på brannen:

– De holder på med etterslokking. Og dette vil de bruke god tid på. For det kan være hulrom med glør i. Så nå pøses det på med vann, sier operasjonsleder. Han forteller at brannen har gjort omfattende skader på bygget. Andre etasje er utbrent.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev