Siden november i fjor har Ekornes tilbudt kunder 200 $ i rabatt mot å donere 50$ til et veldedig formål

    • Publisert: 27 januar 2019

Siden november i fjor har Ekornes tilbudt kunder 200 $ i rabatt mot å donere 50$ til et veldedig formål til etter eget valg. Rabattene og donasjonene er sesongbasert og Ekornes har tilbudt disse mulighetene i mange år. Kampanjen varer over Julen og Nyttårsfeiringen og avsluttes den 14. januar. Rabatten og donasjonene gjelder ved kjøp av alle Ekornes møbelkategorier; Stressless hvilestoler, sofaer og spisemøbler. Gjennom det amerikanske forhandlernettverket av 500 Stressless-forhandlere bidro Ekornes med over $ 300.000 til veldedighet i fjor gjennom programmet.

PTS Furniture, en autorisert Stressless-forhandler i Thousand Oaks, California, har støttet Senior Concerns, en lokal organisasjon som tilbyr tjenester og hjelp til eldre og deres familie de siste 20 årene. PTS donerte over $ 1000 i fjor og håper å øke dette nummeret i år.

– Mange av oss er berørt på en eller annen måte ved å ha eldre kjære og, i noen tilfeller, noen med Alzheimers sykdom, forteller Maureen Holm, medeier av PTS Furniture. Senior Concerns har vært en fantastisk organisasjon som hjelper familier med kampen om å ta vare på noen som er eldre og trenger ekstra omsorg.

– Vi er virkelig takknemlige for støtten fra PTS Furniture,sier Andrea Gallagher, president for Senior Concerns.

– Vi er glade for å tilby denne kampanjen igjen i år, og føler oss takknemlig for muligheten til å donere gjennom våre forhandlere. De vet at de har utvalgte veldedighetsorganisasjoner som betyr noe for lokalt, sier Beverly Kastel, markedsdirektør i Ekornes, Inc.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev