EXPOHOME 2017,  som etter planen skulle arrangeres Exporama Senteret 15.–18. Juni, er avlsyt. – Jeg har hatt en kort runde
Slik ble den nye messen eksponert på Exporamas hjemmeside.
Slik ble den nye messen eksponert på Exporamas hjemmeside.

    • Publisert: 20 mars 2017

EXPOHOME 2017,  som etter planen skulle arrangeres Exporama Senteret 15.–18. Juni, er avlsyt.

– Jeg har hatt en kort runde med den gruppen som tok initiativet til en ny runde med EXPOHOME, og de er enig med meg i at vi nå har for kort tid til å lage en kvalitativt god nok messe i 2017, sier Rune Østby Hansen, adm.diriktør Exporama, som skulle stå for messen.

– Interessen har i høyeste grad vært til stede, og det har vært svært viktig for utstillerne å forsøke å få ned kostnadsnivået, i tillegg til å få ønsket dato for messen, sier Østby Hansen.

”Initiativ fra bransjen selv”

Da EXPOHOME ble bebudet på Exporamas hjemmeside I vinter, skrev vi:

”I invitasjonen til utstillere som nå er ute, heter det at EXPOHOME ‘samler møbel, interiør og belysning under ett tak’. Videre heter det: “Interiørbransjen har selv tatt initiativet for å få til denne nysatsingen, og har så langt fått svært god respons, slik at det til tross for at det ikke er lenge igjen til messen, har vi klokkertro på at denne blir en suksess allerede første året’.”

“Ville klart å levere”

Årsaken til avlysningen etter at dere gikk høyt ut tidligere i vinter? –Exporama ville klart å levere, men det er fortsatt for mange som sitter på gjerdet, og vi har nå passert en dato der vi ser at vi ikke har tilstrekkelig antall påmeldte til å arrangere denne messen i juni.

Betyr over og ut for EXPOHOME for godt? – Hvorvidt vi etter to forsøk – det siste tross alt etter oppfordring fra utstillere – kommer til å vurdere en ny messe på et senere tidspunkt, er for tidlig å si nå, sier Runde Østby Hansen til mobeloginterior.

ODF og Møbel 2017 som planlagt

Oslo Design Week og Møbel 2017 vil gå som planlagt parallelt på Norges Varemesse 30.8.–2.9.

Rune Østby Hansen: – Vi ville klart å levere.
Rune Østby Hansen: – Vi ville klart å levere.

 

 

 

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev