Norsk industri og næringsliv, særlig innen design- og ferdigvare, er i vekst og bidrar til verdiskaping og eksport. Sjekk det

    • Publisert: 17 april 2018
    • Tekst: Knut Skoe

Norsk industri og næringsliv, særlig innen design- og ferdigvare, er i vekst og bidrar til verdiskaping og eksport. Sjekk det oppdaterte programmet for fagseminaret (se til sist her) hvor du får innblikk i hva som driver innovasjonskraften til ledende, norske innovatører.

Sammen med DOGA og Patentstyret inviterer Norsk Industri til fagseminar, prisutdeling og utstilling på Sentralen i Oslo torsdag 26. april. Se programmet for dagen her

Hos oss får du servert inspirerende presentasjoner om innovasjon, design og bærekraft, og du får god mulighet til å mingle med både nykommere og etablerte i norsk nøringsliv og miljøet rundt.

Få også med deg hvem som har utmerket seg spesielt i året og dermed stikker av med Norsk Industris bransjepriser innen Designindustrien og Innovasjonskraftprisen 2018.

Sjekk inn på Sentralen 26. april!

Prisutdeling

Tradisjon tro tidligere års Designindustrikonferanser, blir det utdeling av Norsk Industris bransjepriser. Nytt av året vil være at også vinneren av Innovasjonskraftprisen 2018 offentliggjøres.

Velkommen til et bærekraftig arrangement!
Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev