Onsdag åpner slo Design Fair (ODF) 2017 vår, med masse seminarer og events. I samarbeid med Røros Tweed har ODF
Et lysende eksempel for alle som har hatt lyst til å delta: Kristine Five Melværs serie ’Åsmund’. (Foto: ODF)
Et lysende eksempel for alle som har hatt lyst til å delta: Kristine Five Melværs serie ’Åsmund’. (Foto: ODF)

    • Publisert: 24 januar 2017

Onsdag åpner slo Design Fair (ODF) 2017 vår, med masse seminarer og events. I samarbeid med Røros Tweed har ODF for eksempel invitert til designkonkurranse. Fire nominerte finalister stilles ut på vårmessen, og vinneren lanseres på høstmessen.

– Vi ønsker å løfte fram talenter og koble designere og produsenter sammen, og er glade for å kunne arrangere denne konkurransen i samarbeid med vår utstiller Røros Tweed, sier direktør for Oslo Design Fair Grete Sivertsen.

Historisk forankring

Røros Tweed ble etablert i 1930, men med et tekstil- og lokalhistorisk bakteppe som går helt tilbake til 1700-tallet. Bedriftens identitet bygger i stor grad på denne historiske forankringen, og har sin beliggenhet i Bergstaden Røros, men er hele tiden bevisst på sin samtid og retter blikket fremover. I bedriftens ryggrad ligger et sterkt fokus på design.

’Fortid – framtid’

Designeren skal på denne bakgrunnen tolke oppgaven ’Fortid – framtid’. En profesjonell jury, som består ev  Erling Digernes, markedssjef Røros Tweed; Runa Boman, daglig leder Norway Designs; Torbjørn Anderssen, partner Anderssen & Voll og Grete Sivertsen, direktør Oslo Design Fair, har utnevnt de fire nominerte finalister på grunnlag av innsendte skisser.

(Pressemelding)

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev