Under DOGA-dagen i januar kunne Ørstabedriften Fora Form, og designer Lars Tornøe, innkassere beddriftens designpris nr. 43. DOGA-merket, som tidligere het Merket for God Design, fikk bedrift og designer for Tornøes konferansestol Fjell. Med 36 Merker for god design, 3 klassiker priser og nå 4 Doga-merker er Fora Form den mest vinnende design bedriften i Norge.
Fjell - nok en prisvinner fra Fora Form. Design; Lars Tornøe
Fjell – nok en prisvinner fra Fora Form. Design; Lars Tornøe

    • Publisert: 21 januar 2019

Konferansestolen Fjell ble lansert under Stockholm-messen i 2018 og har allerede blitt salgssuksess. -At en designbedrift fra distriktet kan konkurrere blant de beste med lokalproduserte designmøbler med høyt fokus på miljø, er fantastisk, sier salgssjef Frode Sporsheim. Kledelig regional beskjedenhet dekker over det faktum at Fora Form er blant de norske bedriftene som har lengst erfaring med bruk av profesjonelle designere, noe medaljedrysset og særlig 3 klassikerpriser vitner om.DOGA-merkets fagjury uttaler om Fjell; Ved første øyekast virker kanskje Fjell som en hvilken som helst eksklusiv konferansestol. Visst har den et svært elegant design og høy materialkvalitet, men det har vi på en måte sett før. Men som med så mye annen god design er de virkelige verdiene skjult for det blotte øye. Den elegante forbindelsen mellom sete og rygg som gjør rengjøring til en drøm samtidig som det gir et stramt og opphøyd inntrykk. Den unike kombinasjonen av trefiner og polyuretan i ryggen og setet som rett og slett må oppleves, ifølge produsenten. Den smarte brakettløsningen som fremhever stolens slanke, men likevel avslappede kontur.

Også når det gjelder miljøaspektet, stemmer inntrykket av at Fjell er en usedvanlig godt produsert stol. Den har klare holdninger og krav når det gjelder både råvarer og gjenbruk, og tilfredsstiller alle miljøkrav i Norge og Sverige. Dette er en stol rigget for et stort volum, med en gjennomgående høy kvalitet og etisk produksjon, så det er all grunn til å håpe på at den vil bidra til å opprettholde viktige arbeidsplasser i norsk møbelindustri generelt, og i Ørsta spesielt.

Og vi gratulerer!

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev