Tidens sosiale samvær holder selskapet altfor lenge rundt spisebordet. Derfor er det jo ikke til å undres over at nettopp Ekornes ved fjorårets husmesse tok skrittet til spisestuen med sin nye stol beregnet for lange middager og skiftende bevegelse. Nye understell i sort matt er årets nyhet.

    • Publisert: 11 juni 2018

Stoldesignet er uforandret, men med nye understell i matt svart er uttrykket endret og kolleksjonen har fått kjærkomne utvideler i en spisestuesofa Spice og en ny variant av seriens bord – også dette i svart, som står til de nye understellene. To understell; D300 har slanke, kone ben – enten i matt svart eller i krom. D400 har buet rørunderstell som skal gi stolen et yngre uttrykk, men som også kan gi assosiasjoner tilbake til klassiske svenske hagestoler. Også dette i svart matt eller i krom. Understellene gir de to stolene vidt forskjellig uttrykk og sammen med understellene i tre og stoldesignets varianter gir det en rekke valgmuligheter for den som vil møblere en moderne spisestue for lange middager.

BalansAdapt heter systemet i stolene. Det er selvfølgelig utviklet hos Ekornes og det er patentert – både det tekniske systemet og merkevaren ™BalansAdapt. Systemet og funksjonen er kjent fra hvilestolene og det gir den karakteristiske gyngende muligheten. Mekanismene i stolene er godt skjult. Ingen spaker eller knapper er nødvendig for å justere sittestillingen.

Sofaen Spice har riktig sittehøyde for spisebordet og er ellers en enkel og stilren treseter, som selvfølgelig leveres i de samme tekstiler og skinn som stolene. Bon apetit, sier nå vi!

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev