Det amerikanske tidsskriftet House Beautiful har stablet på bena et idealhus der de viser sine lesere hvordan de kan innrede

    • Publisert: 05 april 2018
    • Tekst: Knut Skoe

Det amerikanske tidsskriftet House Beautiful har stablet på bena et idealhus der de viser sine lesere hvordan de kan innrede og bygge for å leve et smartere, lykkeligere og sunnere liv.

Huset er tegnet av Linda MacArthur Architects. Interiørdesigner Sherry Hart har sammen med House Beautifuls redaktører stått for interiøret og møbelvalgene.

«Hele Home Project Concept House vil vise leserne hvordan strategiske designvalg kan gi mer enn et pent rom – de kan hjelpe deg med å leve et smartere, lykkeligere og sunnere liv,» sier redaktør Sophie Donelson. «I House Beautiful tror vi at lykken ligger i hjemmet – og med dette prosjektet viser vi at din velvære, helse og energi kommer fra hjemmet.»

Showhouse vil inkludere produkter fra en hel rekke amerikanske produsenter – og Ekornes!

Home Project Concept House bygges fra bunnen av i Buckhead-området i Atlanta. Det tar sikte på å forene hjemmeteknologi og velvære. Det tjener også til å vise bladets bredde av velværefokusert innhold. Som Donelson minner leserne på magasinets nettsted: «Helse er rikdom.»

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev