I slutten av juni startet syv flinke studenter i sommerpraksis hos Ekornes. De skal bruke fem uker av sommerferien sin til
Studentene, fra venstre: Karoline Tynes, Andrea Isaksen Schmidt, Martin Lødemel, Ragnhild Leine Grebstad, Adrian Hofseth, Martha Risnes og Markus Joakim Lid.
Studentene, fra venstre: Karoline Tynes, Andrea Isaksen Schmidt, Martin Lødemel, Ragnhild Leine Grebstad, Adrian Hofseth, Martha Risnes og Markus Joakim Lid.

    • Publisert: 04 juli 2017

I slutten av juni startet syv flinke studenter i sommerpraksis hos Ekornes. De skal bruke fem uker av sommerferien sin til å jobbe i et spennende prosjekt, i forbindelse med et nytt produkt i Stressless-kolleksjonen.

Den første uken har praktikantene gjort seg kjent med Ekornes og prosjektet. De har studiebakgrunn fra ulike fagområder, og vil jobbe tverrfaglig med fokus på produktutvikling/design, markedsføring, digitalisering, produksjonsteknologi, økonomi og distribusjon.

Spennende praksisprogram
Det er lagt inn flere fagdeler i praksisprogrammet, der ansatte i Ekornes stiller som mentorer og forteller hvordan selskapet jobber innenfor de ulike fagområdene. Mye tid er satt av til prosjektarbeid, og praksisperioden vil avsluttes med presentasjon av resultatet for ledergruppen, mentorer, prosjektdeltagere og andre interesserte. Det er også lagt inn et besøk hos Ekornes sitt salgskontor i Hamburg, som betjener ett av de største markedene for Stressless.

Positivt for begge parter
Det er med andre ord en svært spennende og lærerik sommerjobb disse studentene har sikret seg i år. Det er første gang Ekornes har et slikt tilbud, og hvis alt går som forventet vil det ikke bli siste gang selskapet går ut og søker etter studenter som kan bidra i aktuelle prosjekter.
– Studentene kommer rett fra skolebenken, og får en anledning til å bruke teorien de har lært i praksis, sier direktør for digitalisering og HR i Ekornes ASA, Øystein Vikingsen Fauske. Han er initiativtaker for praksisprogrammet, og ønsker på denne måten å få mer oppmerksomhet rundt Ekornes som en attraktiv arbeidsplass. Fauske tror også at studentene kan bringe mye positivt inn i prosjektet, gjennom nye idéer, tanker og perspektiver.

(Pressemelding)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev