Fram Oslo er stolt over å lansere et nytt, norskprodusert Bunadspledd designet av studio Andreas Engesvik, Oslo (AE,O) – denne gangen inspirert av trønderbunaden.

    • Publisert: 03 mars 2019

De originale bunadspleddene er inspirert av norske bunader og har fått stor oppmerksomhet både i Norge og internasjonalt. Med sin forankring i norske tradisjoner har de fargerike pleddene i 100 % ren ull raskt blitt en moderne klassiker. Nå utvides kolleksjonen med et fargerikt mønster inspirert av trønderbunaden.

– Det var ekstra hyggelig for oss å jobbe med Trønderpleddet siden jeg kommer fra Trondheim, sier Fredrik Wærnes, seniordesigner hos designstudioet Andreas Engesvik, Oslo. Designeren som er født og oppvokst i Trøndelag,0 følte det nært og høytidelig å jobbe med dette pleddet.

– Trønderbunaden består av både typiske og utypiske fargesammensetninger og mønstre, og det var spennende å tolke og videreformidle disse i bunadspleddet, fortsetter Wærnes.

Norsk Produksjon

Bunadspleddet er produsert hos Grinakervev, et veveri med lang erfaring og fokus på kvalitet. Fram Oslo er stolt over å samarbeide med den norske produksjonsbedriften, som holder til i naturskjønne omgivelser på gården Nordre Grinaker på Hadeland. Fram Oslo ble etablert i 2016. I samarbeid med dyktige designere fra Norge ønsker selskapet å hylle den norske naturen og en funksjonell livsstil gjennom vakre former, rene materialer og god funksjon.

Andreas Engesvik.
Andreas Engesvik.
Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev