House Doctor, som har stand på ODF høst, forbereder seg for en sesong med ’Special Moments’ – spesielle øyeblikk, fra
Foto: House Doctor
Foto: House Doctor

    • Publisert: 31 august 2017

House Doctor, som har stand på ODF høst, forbereder seg for en sesong med ’Special Moments’ – spesielle øyeblikk, fra festlige sammenkomster med venner og familie til hyggelige morgener tilbrakt i sengen.

House Doctor er en av årets spennende utstillere. I en pressemelding opplyses det at ’Special Moments’-samlingen er en kilde til inspirasjon for den stil- og interiørbevisste forbrukeren.  Videre:

Stemningen denne julen 

”Julen er en feiringstid, og det er en tid for å dele spesielle øyeblikk med dine kjære. Denne julen presenterer vi to dekorative temaer for å hjelpe kundene med å dekorere hjemmet til sesongen. Hvert tema bruker naturlige elementer, teksturer og farger for å forvandle hjemmet til en koselig rede som gjør at du føler deg komfortabel og hjemme.”

Den keramiske trenden fortsetter

”Keramikk er fortsatt trendy denne sesongen. Og med god grunn. De tilbyr en jordisk, taktil motvekt mot det stressende livet som mange av oss fører. Denne sesongen presenterer vi mange interessante keramiske produkter, fra vaser, gryter og boller til lysestaker, veggkonstruksjoner og klokker.”

1950-inspirerte skap 

”Å skape rom som føles som hjemme, handler om å få plass til de tingene som får deg til å smile. Denne sesongen presenterer vi et nytt utvalg av skap inspirert av de ikoniske designene på 50-tallet. Skapene er laget i en kombinasjon av tre og glass.”

Rottingtrenden

”Denne sesongen, bør du være på utkikk etter rotting. Årgangsklassikerne er tilbake i moderne gjenfortolkninger som legger til dybde, komfort og stil til ethvert rom.”

Fleksible sofamoduler 

”Behovene og funksjonene i en moderne stue er i stadig endring. Dette krever fleksibilitet. Denne sesongen utvider vi vårt utvalg av modulære sofaer med en ny hjørneseksjon som gjør enda flere kombinasjoner mulig. Fløyel er et nytt alternativ.”

Skulpturelle lamper

”Nye skulpturelle lamper bidrar bokstavelig til å lyse opp sesongen. Når dagene blir kortere og mørkere, blir skikkelig belysning enda viktigere. Denne sesongen presenterer vi nye lamper som er perfekte for å sette en varm og koselig glød i hjemmet – fra runde, organiske glassformer til industriinspirerte design i metall. Metallics er trenden denne sesongen.”

Tekstiltrender 2017 

I høst handler det om å hygge seg. Myke tekstiler som dyner, puter og veggkonstruksjoner brukes til å lstimulere sansene, også med komfort. Luksuriøse materialer som semsket skinn og fløyel, er en av sesongens sentrale trender.”

Åpent til kl 18

ODF er i dag åpen til kl. 18.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev