I løpet av høsten skal det åpnes to nye Fagmøbler-butikker i Trondheimsregionen. Den ene vil ligge på Lade i Trondheim
Fagmøbler Klett har en av de mest spektakulære lokaliseringer i Norge, med front mot E6 like nord for Klettkrysset ved innkjøringen til Trondheim sørfra. (Arkivfoto: Odd Henrik Vanebo)

    • Publisert: 01 juni 2017

I løpet av høsten skal det åpnes to nye Fagmøbler-butikker i Trondheimsregionen. Den ene vil ligge på Lade i Trondheim og den andre i sentrum av Stjørdal.

Det vil si at Fagmøbler vil ha hele tre butikker i dette området når høsten setter i gang, får Møbel&Interiør opplyst.

To nye i september

Butikken på Lade vil være heleid av Kåre Johnny Hage (bildet) – innehaver av Gaula Møbler AS, som i dag eier Fagmøbler på Klett. Stian Sørvik vil gå inn som daglig leder for butikkene på Klett og Lade, mens Stjørdalsbutikken er et samarbeid mellom Fagmøbler Trondheim og Fagmøbler Verdal. Butikkene skal være oppe å stå i starten av september 2017.

Målet er å styrke Fagmøbler i kampen om møbelkundene, og møbelkjeden vil få en sterkere posisjon i markedet ved å ha butikker på hver sin side av Trondheim by. Butikken i Stjørdal vil dekke området Malvik, Levanger, Selbu og Meråker.

Har merket økning

– Vi har merket en økning av kunder fra områdene øst for Trondheim i retning Stjørdal i de siste årene, så dette har vi skikkelig tro på! – sier Stian Sørvik til Møbel&Interiør.

Stian Sørvik, daglig leder på Klett og Lade: – Dette har vi skikkelig tro på.
Stian Sørvik, daglig leder på Klett og Lade: – Dette har vi skikkelig tro på.

 

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev