Voldmo-konsernet vokser videre med enda en ny Fagmøbler-butikk, nå i Sørlandsparken. – Det er riktig. I løpet av høsten flytter
Ekteparet Thomas og Anita Voldmo er skikkelig på offensiven som Fagmøbler-forhandlere. (Foto: Odd Henrik Vanebo)
Ekteparet Thomas og Anita Voldmo er skikkelig på offensiven som Fagmøbler-forhandlere. (Foto: Odd Henrik Vanebo)

    • Publisert: 28 juni 2017

Voldmo-konsernet vokser videre med enda en ny Fagmøbler-butikk, nå i Sørlandsparken.

– Det er riktig. I løpet av høsten flytter vi inn i lokalene Skeidar har disponert, bekrefter gründer og konsernsjef Thomas Voldmo overfor Møbel & Interiør. I Voldmo-konsernet inngår fra før Fagmøbler-butikkene i Elverum (konsernets base), Moss og Drammen, som er datterselskaper av Voldmo Holding AS. I tillegg inngår  medeierskap i Røros Møbler AS, og i eiendomsporteføljen finner vi Møbeleiendom AS og Oliver Eiendom Elverum AS.

Skeidar flytter internt

Skeidar legger ikke ned i sør, de er bare på flyttefot internt i Sørlandsparken. – Fagmøbler er den siste av de store møbelkjedene som kommer på plass i Norges største handelspark. At vi alle er der, er jo bra både for parken og vår egen bransje, fremholder Voldmo. Skeidar er en god konkurrent, i likhet med de øvrige kjedene. Til alt overmål er den aller sørste på plass, IKEA.

Jakter på god driver

Eksakt tidspunkt for åpningen av den nye Fagmøbler-butikken er ikke helt klart. – Dét står igjen å bestemme, samt at vi er på jakt etter en god driver av butikken. Vi vil gjerne ha en kloning av våre drivere i Elverum (kona Anita), Moss og Drammen, smiler den fremgangsrike møbelhandleren fra Sør-Hedmark, som de senere år har vokst med sin del av kjeden ut over Østlandet – og også med en forgrening til ’den blide kyststribe’.

Vennesla legges ned

Fagmøbler Vennesla blir lagt ned, men dét har ikke Voldmo noe med å gjøre.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev