Fagmøbler har vekstambisjoner og går nå også målrettet inn i de største norske byene med et urbant konsept. Den første

    • Publisert: 30 mai 2015

Fagmøbler har vekstambisjoner og går nå også målrettet inn i de største norske byene med et urbant konsept. Den første ‘concept store’ åpnet torsdag på Åssiden i Drammen.

Det er kjensgjerning at fagmøbler har vært sterkest i Bygdenorge. De større byene betjenes fra nærområdet, Trondheim eksempelvis fra Klett halvannen mil sør for byen og Bergen fra Askøy. Nybutikken i Drammen markerer en ny strategisk satsing.

I Drammen er lokalene som tidligere huset Bohus, grundig renovert for Fagmøblers storbypilot.

Grandios åpning

Den grandiose åpningen 28. mai ble meget vellykket, konstaterer Gunnar Sandnes med stor tilfredshet.

– Det var et jevnt godt innsig av kunder hele dagen.  Ekstra gledelig: veldig god respons fra publikum om butikken – både måten den fremstod på, og vareutvalget.

Alle showene med innleiet showgeneral Sigurd Sollien var fullbooket, og det laget god stemning i butikken.

Salget åpningsdagen gikk også over all forvetning. Nå håper vi på et like godt stabilt salg i tiden som kommer, sier Gunnar Sandnes.

Oslo for tur

Kjededirektør Roy Seime signaliserer at Oslo står for tur hvis det nye ‘concept store’-konseptet viser seg å treffe et urbant publikum.

Bildet på toppen: Kjededirektør Roy Seime forestår den offisille åpning av nybutikken, under oppsyn av butikkmedarbeiderne, med daglig leder Gunnar Sandnes til høyre. (Foto: Fagmøbler)
Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev