Møbelringen har vært sponsor til Norges Håndballforbund siden 2003. Nå forlenger de til og med sesongen 2020/21. Sponsoren har også
Ny avtale undertegnet: Generalsekretær Erik Langerud i NHF (t.v.) og administrerende direktør Henning Eriksen i Møbelringen (Foto: Kirsten Birkeland)
Ny avtale undertegnet: Generalsekretær Erik Langerud i NHF (t.v.) og administrerende direktør Henning Eriksen i Møbelringen (Foto: Kirsten Birkeland)

    • Publisert: 19 april 2017

Møbelringen har vært sponsor til Norges Håndballforbund siden 2003. Nå forlenger de til og med sesongen 2020/21.

Sponsoren har også gitt navn til Møbelringen Cup, en cup de norske Håndballjentene spiller i november hvert år.

Muliggjør videre landslagssatsing

– Vi er fantastisk glade for at Møbelringen nå velger å forlenge sin avtale med ytterligere fire år. Avtalen gjør det mulig for oss å opprettholde satsingen på landslagene våre og å videreføre Møbelringen Cup, forteller Erik Langerud, generalsekretær i NHF.

Bidrar til engasjement

Møbelringen ser frem til fire nye år som sponsor for NHF. Kjeden har i en årrekke brukt avtalen til intern lagbygging.

– Håndballsponsoratet bidrar til engasjement, stolthet og sosialt samhold i Møbelringen. De ansatte i kjeden gleder seg spesielt til Møbelringen Cup hvert eneste år, og her tar butikkeierne med sine viktigste leverandører og beste selgere og deltar på håndballfesten, sier Ingeborg Bigum Borgen, markedssjef i Møbelringen.

Møbelringen Cup

Årets Møbelringen Cup spilles 23.–26. november i Sotra Arena. Hit kommer Russland, Sør-Korea, og Ungarn på besøk til Håndballjentene og Møbelringen Cup.

– Møbelringen Cup er de siste forberedelsene inn mot mesterskapet i desember, og det er avgjørende at dette arrangementet fortsetter, sier Langerud og retter en stor takk til Møbelringen for at de fortsatt muliggjør turneringen.

Den nye avtalen gjelder til 1. juni 2021.

(Pressemelding)

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev