– Vi er ellers i en god posisjon for å forstå de kommende endringene og den digitale fremtiden, forteller Kurt Arild Dahle.

    • Publisert: 20 mars 2018

– Wonderlands eiere er avanserte brukere allerede og vår administrerende direktør Lars Stenerud, sitter i Næringsministerens råd for digitalisering av industrien, er styreleder i forskningsprogrammet Senter for Forskningsdrevet Innovasjon innen vareproduksjon og sitter i High Level Group i EU´s Manufutureprogram. Slik har vi innsikt i og får ta del i den fremste kunnskapen innen Industri 4.0, digitalisering og robotisering. Wonderland er også med i etableringen av innovasjonssenteret i Åndalsnes og deltar i klyngearbeid både
i bransjen og i regionen.

– Vi tror vi vil utvikle nye bærekraftige produkter, produksjonsprosesser og forretningsmodeller i en verden som endres raskt. Dette krever stor evne til kontinuerlig tilpasning og utvikling, noe som kan være krevende for mindre virksomheter. Ved å drøfte felles problemstillinger, dele erfaringer og synliggjøre sentrale sammenhenger, fortrinn og barrierer, kan forumet gi et viktig løft for norsk industri, sier Lars Stenerud i en kommentar om deltagelsen i disse FOU-arenaene.

Wonderland er etter noen år i forskjellige eierkonstellasjoner på lokale hender med Stenerud i spissen. Lars Stenerud er største eier og administrerende direktør i Plasto ved siden av Wonderland. Plasto har satset på masseproduksjon i Norge ved utstrakt bruk av digitalisering og robotisering. Bedriften har i flere år vært i toppen i kåringen av «Norges smarteste bedrift».

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev