Vibeke Aanning Aarseth er ansatt som Adm.dir ved Formfin Møbler AS. Hun er 51 år og oppvokst på Sunnmøre. Med
Vibeke Aanning Aarseth
Vibeke Aanning Aarseth

    • Publisert: 25 oktober 2016

Vibeke Aanning Aarseth er ansatt som Adm.dir ved Formfin Møbler AS.

Hun er 51 år og oppvokst på Sunnmøre. Med solid erfaring fra både privat- og offentlig sektor, har hun de siste fire årene jobbet som Senior Key Account Manager i Sykehuspartner med hovedansvaret for Oslo Universitetssykehus. Vibeke jobbet mange år i Nets med salg av finansielle digitale IT- løsninger og med kundeansvar for både nasjonale og internasjonale banker. I tillegg har hun mange års erfaring innenfor HMS, opplæring og kompetanseutvikling.

Vibeke har en Cand. polit grad fra Universitet i Oslo med fordypning i pedagogikk, ledelse, organisasjonsutvikling. Fra BI har hun en Master of Executive Management grad med hovedfokus på Innovasjon og Strategisk Forretningsutvikling.

– Det blir både utfordrende og ikke minst spennende å ta fatt på jobben som adm.dir. ved Formfin Møbler AS. Selskapet er tuftet på lokale og solide håndverkstradisjoner og er godt rigget for fremtidig vekst i samarbeid med dyktige ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Det er nettopp i møtet mellom organisasjon – ansatte, prosess, teknologi og marked fremtiden skapes.  Å kombinere lokal kunnskap og kompetanse, samtidig som en har fokus på produkt- og teknologi utvikling, er nøkkelen til å lykkes i et konkurranseutsatt marked, sier en forventningsfull Vibeke».

Aksjonærene/ledelsen ved Formfin ser fram til at Vibeke tiltrer stillingen som adm dir, og vi er forventningsfulle og spente på fremtiden sammen. Hun tiltrer stillingen 1. Januar 2017.

Dagens adm.dir. Olav Utgård, vil fortsatt være aktiv på styreplan.

(Pressemelding.)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev