Det er den røde tråden for møbel+interiør-konferansen i Oslo 23. april. – Trender og smak blir mer globale, mens kortreiste

    • Publisert: 09 april 2015

Det er den røde tråden for møbel+interiør-konferansen i Oslo 23. april.

– Trender og smak blir mer globale, mens kortreiste produkter får økt interesse. E-handel er spådd mer å ta over for de tradisjonelle kanalene. Urbanisering er en global trend – byene vokser, mens spredtbygde strøk står stille, fremholder bransjesjef Egil Sundet.

Parallelle sesjoner

Nytt av året er fire parallelle sesjoner med disse temaene:

• E-handel – fremtid?
• Kontraktsmarkedet og offentlige innkjøp
• Mer innovativ produktutvikling
• Omdømme for møbel- og interiørindustrien

– Dette er tema på konferansen og vi tilrette­legger for et godt faglig innhold. Samtidig er dette bransjens største arena for erfarings-utveksling og nettverksbygging. Programmet byr på tre spennende foredragsholdere på plass: næringsminister Monica Mæland, Dr. Kjell A. Nordström og prof. og innovatør Sjur Dagestad.

Konferansen vil ellers videreføre bolkene om handelskjeder og trender, og som vanlig blir det en overraskelse til den sosiale delen på kvelden, sier Sundet:

Konjunkturutsatt

– Møbel- og interiørbransjen er svært kon­junkturutsatt med en normal ordretid på bare noen uker. Bransjen har klart seg greit gjennom finanskrisen sammenlignet med de fleste av våre naboland. Vi har lav arbeids-ledighet, høy aktivitet og økt kjøpekraft – men hvordan påvirker oljeprisfallet?

Årsmøte

Fredag 24. april arrangeres årsmøtet i bransjeforeningen Norsk Industri møbel+interiør og senere Møbelfakta. Norwegian Rooms AS (klyngeprosjektet) arrangerer Leverandørforum 2015 denne dagen.

Alt skjer på Thon Bristol Hotel i Oslo.

Påmelding: www.norskindustri.no/Bransjer/Mobelinterior/

Bildet på toppen: Skal foredra på konferansen (fra venstre): næringsminister Monica Mæland, Dr. Kjell A. Nordström og professor og innovatør Sjur Dagestad.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev