Det er den røde tråden for møbel+interiør-konferansen i Oslo 23. april. Nytt av året er fire parallelle sesjoner med disse

    • Publisert: 01 februar 2015

Det er den røde tråden for møbel+interiør-konferansen i Oslo 23. april.

Nytt av året er fire parallelle sesjoner med disse temaene:

• E-handel – fremtid?
• Kontraktsmarkedet og offentlige innkjøp
• Mer innovativ produktutvikling
• Omdømme for møbel- og interiørindustrien

Programmet nesten klart

Programmet er så godt som klart, med tre spennende foredragsholdere på plass: næringsminister Monica Mæland, Dr. Kjell A. Nordström og prof. og innovatør Sjur Dagestad.

Konferansen vil ellers videreføre bolkene om handelskjeder og trender, og som vanlig bys det på en overraskelse til den sosiale delen på kvelden.

Venter god deltakelse

– Vi venter ekstra god deltagelse i år, sier bransjesjef Egil Sundet. Vi fikk den beste tilbakemeldingen på konferansen i 2014, og flere meldte at de gjerne skulle vært med. I fjor deltok 108 personer fra leverandører, handelskjedene, media og andre aktører rundt bransjen.

– Når vi nå satser ennå mer på innholdet og utvider med parallelle sesjoner rettet mot markedsfolkene både i konsument og kontraktsmarkedet, mot design- og produktutviklere og daglig ledere tror vi det blir godt mottatt basert på tilbakemeldinger fra sist, sier Sundet.

Overraskelse

Programmet byr vi på en overraskelse til den sosiale delen på kvelden.

Du kan melde deg på her: https://event.nho.no/skjema/?event=3989. Møtested: Hotell Bristol i Oslo.

Årets konferanse er i samarbeid med NHO Handel og klyngen Norwegian Rooms AS. Den 24. april er det årsmøte bl.a. i bransjeforeningen og Leverandørkonferanse – programmet er med andre ord utvidet sammenlignet med i fjor.

Link for programnyheter: http://www.norskindustri.no/Bransjer/Mobelinterior/AKTUELLE-SAKER/Mobelinteriorkonferansen-2015/

Bildet øverst: Skal foredra på konferansen (fra venstre): næringsminister Monica Mæland, Dr. Kjell A. Nordström og professor og innovatør Sjur Dagestad.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev