Sengetøyprodusenten Høie har valgt 100% økologisk bomull i utviklingen av en ny og bærekraftig serie. Med ekstra fine bomullstråder skal

    • Publisert: 03 januar 2019

Sengetøyprodusenten Høie har valgt 100% økologisk bomull i utviklingen av en ny og bærekraftig serie. Med ekstra fine bomullstråder skal sengetøyet kjennes behagelig og mykt mot kroppen, og resultatet være til glede for bruker og miljøet. Tekstilene er GOTS sertifisert, en verdensomfattende merkeordning og garanti for at produsenten har fokus på miljø og helse i hele produksjonsprosessen, inklusive forholdene til bonden.

Alle tekstiler er Oeko-Tex-sertifisert, og fri for allergi- og kreftfremkallende fargestoffer. Høie er medlem av Initiativ for etisk handel (IEH), som jobber for å gjøre internasjonal handel mest mulig bærekraftig.

Komforten skal kunne nytes i mange år fremover – og det med god samvittighet med Frøya i 100 % økologisk bomull, Beate i 100 % økologisk bomull og Gustav i 100 % økologisk bomull.

Høie har også svanemerkede dyner og puter og er stolte av å sette miljøet på agendaen. Bedriftens svanemerkede dunprodukter er fylt med europeisk dun, ren nok til at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

ZZZZZZZZZ – med god samvittighet.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev