En del av varene som selges gjennom JYSK.no er markert med ”kun online”, hvilket betyr at varen ikke er utstilt
JYSK-ansatte hjelper gjerne til med å få varene ut i bilen, uavhengig om kunden har kjøpt varene via netthandel, med avlevering i butikk, eller om varene er kjøpt på en hyggelig handletur i en av JYSK-butikkene. (Foto: JYSK)
JYSK-ansatte hjelper gjerne til med å få varene ut i bilen, uavhengig om kunden har kjøpt varene via netthandel, med avlevering i butikk, eller om varene er kjøpt på en hyggelig handletur i en av JYSK-butikkene. (Foto: JYSK)

    • Publisert: 19 juni 2017
    • Tekst: vanebo

En del av varene som selges gjennom JYSK.no er markert med ”kun online”, hvilket betyr at varen ikke er utstilt eller på lager i en av JYSKs 90 butikker i Norge. Disse varene har inntil nå vært forbeholdt netthandel med direkteleveranse til kundens adresse. Nå kan imidlertid norske kunder glede seg over at alle varer på JYSK.no kan bestilles, med gratis frakt, for avhenting i en JYSK-butikk.

– En av våre største ambisjoner er å gjøre handleopplevelsen til våre kunder så smidig og kostnadseffektiv som overhodet mulig. Istedenfor å betale for frakt til hjemmeadressen og avtale leveringstidspunkt, kan våre kunder nå handle online og avhente varene i en av våre butikker; når det passer deg best, sier Are Bjøntegaard, Sales & Marketing Manager i JYSK Norge.

Når netthandelsvarerne er bestilt og betalt online på JYSK.no, får kunden beskjed om når varere er klare til avhentning i den foretrukne butikk.

Gode erfaringer fra andre land

JYSK har allerede gode erfaringer med denne nye mulighet i tre land – Finland, Holland og Danmark – konseptet rulles også ut i Sverige i nær fremtid. I Danmark har denne leveringsmuligheten på netthandelsvarer medført dramatisk økning i salget.

– Siden vi startet med dette nye leveringsalternativet i Danmark, i mars 2016, er interessen fra kundene steget voldsomt. I løpet av 2017 har JYSK Danmark alene realisert en økning i onlineordre på fantastiske 50%, en betydelig andel fra avhenting i butikk. Leveringsalternativet, henting i butikk, gjør det enkelt for kunden og kunden slipper å være hjemme til et bestemt tidspunkt – varene kan enkelt plukkes opp i den lokale JYSK-butikken kun få dager etter at bestillingen er lagt inn, sier Hanne Bang Vorre, E-Business Director i JYSK Nordic.

På sikt vil dette leveringsalternativet være tilgjengelig i samtlige 48 land der JYSK i dag har tilstedeværelse.

Slik fungerer løsningen

• Kunden bestiller og betaler sine varer på JYSK.no

• De bestilte varene leveres, fraktfritt, til butikken fra JYSKs distributionssenter

• Kunden henter varene etter mottatt varsel fra butikken, i den foretrukne butikken der opphenting ble bestilt

• Levering til butikken er gratis uansett antall varer og avhentningsbutikk.

(Pressemelding)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev