GU lanserte i sommer en splitter ny hospitality kolleksjon i samarbeid med Annemone Wille Våge. Rammene om lanseringen kunne knapt bli mer eksklusive på et av Oslos hippeste hoteller for tiden; The Thief. Hotellet troner på indrefileten av hovedstadens tomter og har dessuten profilert seg på nettopp ny norsk design.

    • Publisert: 13 mai 2018

Sammen med bedriften Wille Interiør har Våge skapt iøynefallende interiører på en lang rekke hoteller, restauranter og private prosjekter over hele verden. Hun står bak eksklusive interiører for fritidsboliger, yachter, cruiseskip og privatfly, så vel som kongelige og private residenser i Frankrike, England, USA og Spania – og hotellprosjekter, som The Thief i Oslo og Hotel Post i Göteborg.

Dufter og detaljer

– For meg har interiør alltid vært en måte å uttrykke meg på, sier Våge. Jeg blir lett inspirert. Det kan komme av alt fra dufter, musikk, detaljer, reiser, minner man tar med seg. Jeg forestiller meg folks liv utspille seg i interiørene jeg skaper, enten det er en person som ankommer et hotell eller kommer hjem fra jobb.
– Kolleksjonen Anemone Wille Våge for GU kombinerer Anemones sans for stemningsfulle og detaljrike interiører med GUs kompromissløse standard for design og kvalitet forteller designer og produktutvikler hos GU, Ragnhild Nordhagen.

Litt teater

Kolleksjonen består av 12 tekstiler og 72 fargevariasjoner. Ensfargede cheniller, klassiske striper, grafiske mønstre og ullbouclé er samlet i en inspirerende kolleksjon tuftet på Anemones filosofi for innredning av hoteller og restauranter; Det skal være annerledes enn et hjem, men samtidig varmt, innbydende og vennlig. Det skal samtidig være litt teater, en slags scenografi, en iscenesettelse av livet, av kontraster, et rom i rommet hvor du ikke oppfatter alt ved første øyekast. Interiørene skal stimulere sansene med en dash drama, dybde og begeistring, der detaljene kommer til syne litt etter litt.

– Vi er stolte over å presentere dette samarbeidet med Anemone, og tror farge- og strukturrikdommen vitner om et kompromissløst arbeid innen design og produksjon av tekstiler i verdensklasse» sier Nordhagen.

Cruise

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik har lang erfaring i det internasjonale cruise- og hotellmarkedet, og er en av få tekstil-
bedrifter i verden som har alle prosesser under eget tak. Med over 130 års erfaring, er GUs tekstiler konstruert for å imøte-
komme de strenge kvalitetskravene i kontraktsmarkedet. Lillehammerbedriftens tekstiler finnes allerede på skipene til verdens største cruiserederier; Disney Cruises og Royal Caribbean Cruise Line. Noen av tekstilene i den nye hospitality-kolleksjonen er allerede tatt i bruk på luksuriøse Hotel Skt. Petri i København og på Nodee Barcode i Oslo, en av hoved-
stadens ypperste spisesteder.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev