VIRKE ønsker velkommen til Handelskonferansen 2017 med tema Rethink | Restart | Retail  tirsdag 19. september. Handelskonferansen er den største
Møt kommunalminister Jan Tore Sanner. (Foto: Torbjørn Tandberg/regjeringen.no)
Møt kommunalminister Jan Tore Sanner. (Foto: Torbjørn Tandberg/regjeringen.no)

    • Publisert: 15 september 2017
    • Tekst: vanebo

VIRKE ønsker velkommen til Handelskonferansen 2017 med tema Rethink | Restart | Retail  tirsdag 19. september.

Handelskonferansen er den største og viktigste møteplassen for norsk handel: Her blir nyvinninger innen teknologi og forretningsmodeller presentert, og grundige analyser om norsk handel lagt frem.

Arrangøren skriver i en pressemelding: Møt kommunalminister Jan Tore Sanner, trendekspert Thimon de Jong, CEO i Atea Michael Jacobs, og Virke-sjef Vibeke Hammer Madsen, samt flere av Nordens største retailere!

Det blir også tilgang til Handelsrapporten – den mest komplette oversikten over norsk landskapet i retail-Norge.

En næring i endring

Handelsnæringen er i kraftig endring. Netthandel, økt konkurranse fra utenlandshandel og nye digitale løsninger gjør fremtiden uforutsigbar for det som er Norges største private sysselsetter. Alt vi vet om kunder, handlemønstre og forbruksvaner utfordres. På årets konferanse stiller vi spørsmålene – hvordan vil handelen se ut i fremtiden? Hvem står igjen som vinnerne, og hvem taper kampen om de nye kundene?

Gjennom debatter og spennende foredrag med blant annet Atea, McKinsey, KID, Circle K, Varner-gruppen, Choice Hotels, DNB og Zoopit, utforsker vi den nye virkeligheten i handelen.

Prisutdelinger

I tillegg skal Virke dele ut den prestisjetunge Handelsprisen til den handelsbedriften som i størst grad har utpekt seg med både god vekst, god lønnsomhet, høy grad av innovasjon og godt omdømme. Vi deler også ut prisen for årets retailleder og årets beste butikksjef, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

For mer informasjon: www.handelskonferansen.no

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev