BR Leknes AS har kjøpt Bohus Lofoten AS og til neste år vil de bli samlokalisert med Elkjøp Leknes AS
Bygget som i dag huser Bohus Lofoten, ble i sin tid reist av møbelhandleren Alex Nordahl, som var en institusjon i Vest-Lofoten. (Foto: Odd Henrik Vanebo)
Bygget som i dag huser Bohus Lofoten, ble i sin tid reist av møbelhandleren Alex Nordahl, som var en institusjon i Vest-Lofoten. (Foto: Odd Henrik Vanebo)

    • Publisert: 01 desember 2016
    • Tekst: vanebo

BR Leknes AS har kjøpt Bohus Lofoten AS og til neste år vil de bli samlokalisert med Elkjøp Leknes AS på Leknessletta.

Selskapet BR Leknes AS eier Elkjøp Leknes AS og bygget som huser Elkjøp. Bohus Lofoten AS eies av Haugen -gruppen i Bodø. Bygget som i dag huser Bohus Lofoten AS, eies av selskapet Hagebyveien 3 AS som igjen eies av Frits Karl Pedersen Holding AS i Stamsund.

Bekrefter avtalen

Avtalen om at BR Leknes AS har inngått avtale om kjøp av Bohus Lofoten AS på Leknes bekeftes: –Vi er enige om at vi kjøper selskapet og overtar fra 1. januar 2017. Jeg vil ikke gi noen kommentarer om hva vi har betalt for selskapet, sier Gunnar Olsen i BR Leknes AS.  Alle de ansatte i Bohus Lofoten AS blir med videre

Han forteller at Elkjøp Leknes AS og Bohus Lofoten AS har hatt et samarbeid i flere år: – Vi har samarbeidet om utkjøring, og da vi hørte at Bohus Lofoten AS var til salgs, slo vi til.

Blir samlokalisert

Han forteller videre at de to selskapene vil bli samlokalisert på Leknessletta: – Vi skal bygge ut det bygget der Elkjøp Leknes AS holder til. Vi blir å bygge ut rundt 2500 kvadratmeter og når bygget står ferdig vil Bohus Lofoten AS og Elkjøp Leknes AS bli samlokalisert, sier Olsen som har god tro på kombinasjonen.

Det foreløpige arbeidsmålet er at bygget skal stå ferdig høsten 2017.

(Kilder: Avisa Lofoten og Lofotposten)

 

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev