Fusjonen mellom møbelkjedene Skeidar og Living ble et tapssluk, men nå har den tidligere landslagskapteinen Martin Andresen ryddet opp. I
Martin Andresen har yddet og kunne ta ut et utbytte på 8,4 millioner kroner i fjor, ifølge DN.
Martin Andresen har yddet og kunne ta ut et utbytte på 8,4 millioner kroner i fjor, ifølge DN.

    • Publisert: 24 august 2017

Fusjonen mellom møbelkjedene Skeidar og Living ble et tapssluk, men nå har den tidligere landslagskapteinen Martin Andresen ryddet opp.

I fjor kunne eierne i Skeidarliving ta ut 30 millioner kroner i utbytte. Utbyttet er det største i Skeidar siden 2005, skriver Dagens Næringsliv. Fra Martin Andresens personlige investeringsselskap Mime Invest ble det tatt et utbytte på 8,4 millioner i fjor, ifølge konsernregnskapet.

Nullvekst

Fjorårsregnskapet viser nullvekst for Skeidarliving, mens bunnlinjen falt med 25 millioner. De to siste årene har vært omtrent like rent driftsmessig, og resultatfallet skyldes først og fremst en periodisering, ifølge styrelederen.

– Vi er ganske fornøyd med resultatet for fjoråret. Det er gjort mye de to–tre siste årene. Vi er fortsatt i utvikling og håper på vekst både på topplinjen og bunnlinjen fremover, sier styreleder Thomas Berntsen til DN.

Tapte 200 millioner

Fusjonen mellom Skeidar og Living i 2012 resulterte i 200 millioner i underskudd på to år, ifølge DN. Martin Andresen tok over toppjobben i 2013 og droppet Living-konseptet.

Berntsen vil ikke love mer i utbytte etter hvert som møbelkonsernet stables på bena igjen.

– Vi gjør vurderinger av utbyttet fra år til år, sier han til DN.

(Kilder: Dagens Næringsliv)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev