Produksjonssjef Steinar Vollan er tildelt Medaljen for lang og tro tjeneste for 40 år ved Tonning Møbelfabrikk. Daglig leder Silje

    • Publisert: 10 desember 2013

Produksjonssjef Steinar Vollan er tildelt Medaljen for lang og tro tjeneste for 40 år ved Tonning Møbelfabrikk. Daglig leder Silje Vollan stod for den høytidelige overrekkelsen.

– Steinar Vollan er en meget flink snekker og produksjonsmann. Han er løsningsorientert og stiller høye krav til nøyaktighet og kvalitet. Steinar står på hele dagen, er glad i å jobbe og er med på å skape et godt miljø på fabrikken, derfor var det helt naturlig at han skulle påskjønnes med Medaljen for lang og tro tjeneste, sier daglig leder Silje Vollan i Tonning Møbelfabrikk.

Kjekt å bli satt pris på
Etter fullført utdanning som møbel- og maskinsnekker flytta Steinar Vollan til Stryn, 19 år gammel. 2. september 1973 begynte han på Tonning og allerede fra starten var han med overalt i fabrikken. Han ble raskt produksjonssjef for den tradisjonsrike møbelfabrikken.

40 år etter er det tid for jubileum med gode ord og medaljeoverrekkelse til en meget overrasket Steinar Vollan: – Dette hadde jeg ikke ventet, men det er veldig kjekt å bli satt slik pris på, sa han da han mottok Medaljen i forkant av årets julebord.

Vitner om en god arbeidsplass

– Det Kongelige Selskap for Norges Vel er stolte over å kunne tildele Medaljen for lang og tro tjeneste til Steinar Vollan. 40 år i samme bedrift vitner om en god arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter, sier Lars Mork Gundersen, administrerende direktør i Det Kongelige Selskap for Norges Vel.

Medaljen for lang og tro tjeneste er en heder til ansatte med 30 år eller mer hos samme arbeidsgiver. Medaljen ble stiftet i 1888 og representerer en tradisjon med solide verdier og er et varig bevis på mottakers innsats og betydning.

Daglig leder Silje Vollan stod for den høytidelige overrekkelsen på Alexandra Hotell i Loen den 7. desember.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev