PRESSEMELDING fra Skeidar: Høytidelig og tradisjonell julefeiring Når vi nå nærmer oss årets høytider er det mange som velger interiørdetaljer

    • Publisert: 17 oktober 2012

PRESSEMELDING fra Skeidar:

Høytidelig og tradisjonell julefeiring

Når vi nå nærmer oss årets høytider er det mange som velger interiørdetaljer som reflekterer deres personlige smak og stil for et skreddersydd uttrykk. Nå tipser Skeidar om alt fra naturlig og rustikk julefeiring til tradisjonelle, røde julegleder eller glitrende, vintage interiørdetaljer til nyttårsaften.

Herskapelig advent

Skap en høytidelig julestemning gjennom hele desember med utvalgte adventsdetaljer i ditt hjem. I den moderne og feminine adventsstilen går fargen lilla igjen, kombinert med hvitt og sølv. Disse fargene kan man benytte seg av hele året, men ved å dekorere med store metallengler, lilla lysestaker og mørke tekstiler i tung fløyel og brokade får man et spennende og eksklusivt uttrykk som innledning til julen.

Tradisjonell rød juleglede

Den koselige og tradisjonstro julestilen nordmenn flest er oppvokst med passer utmerket i de fleste hjem. Den tradisjonelle røde fargen er for mange ensbetydende med en hjemmekoselig julefeiring, der myke bomullsputer og lune ullpledd hjelper oss med å holde varmen i sofakroken. Den tradisjonelle julestilen er en klassisk nordisk og varm stil, som gjerne kan kombineres med rustikke elementer for et litt røffere uttrykk.

Klassisk vinter

Denne eksklusive stilen er en hyllest til den vakre, hvite julefeiringen. Stilen er både eventyrlig og nostalgisk, og tar utgangspunkt i en delikat fargepalett med mye hvitt og sølv. Den feminine og myke stilen gjør at du heller ikke trenger å spare på glitrende elementer. Dette er en klassisk julestil, som også egner seg utmerket på nyttårsaften. Vintagepregede vaser og lysholdere av fattigmannssølv, sammen med hvite lykter lyser vakkert opp julehjem. Tilsett gjerne noen rustikke elementer for å gjøre denne feminine stilen litt røffere.

Rustikk jul naturligvis

Denne varme og koselige julestilen henter mye inspirasjon fra naturen. Kryp opp i skinnstolen foran peisen, og få den gode, lune følelsen ved å pynte med røffe materialer som strie, ullputer, skinnfeller og myke pelspledd. Dekorer gjerne med granbar, kongler og mose fra skogen og noen rustikke lykter i matt metall. Dempede naturfarger kombineres lekkert sammen med varme røde- og bruntoner. Ved å hente inn elementer fra den varme og tradisjonelle julestilen kan man enkelt få en landlig og rustikk julestil med noen utvalgte røde detaljer.

 

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev