For å bevise at man kan skape store forandringer med små grep, lanserer IKEA en ny nasjonal stipendordning for tekstiler.

    • Publisert: 05 september 2012

For å bevise at man kan skape store forandringer med små grep, lanserer IKEA en ny nasjonal stipendordning for tekstiler. Nå åpner søknadsprosessen som lar landets innbyggere søke på over 50 ulike tekstilstipender.

Tekstilstipendene er utviklet for 50 helt forskjellige personer med ulike interesser, preferanser og unike behov for tekstiler.

– Tekstilstipendene er en ordning hvor du kan søke om støtte til innkjøp av alle slags tekstiler som skal dekke et helt unikt behov. Vi har etablert ordningen fordi vi mener tekstiler gjør verden finere, varmere og mykere. Med tekstiler er det enkelt og rimelig å skape forandringer som gir hjemmet variasjon, farger og nye uttrykk, sier Cathrine Boije, markedskommunikasjonssjef i IKEA Norge.

Snevre stipender for de mange

Alle som vil kan søke på et tekstilstipend på IKEA.no/tekstilstipend. Her er alle stipendene beskrevet, og man kan enkelt skaffe seg en oversikt over hvilke krav man må oppfylle for å søke på de ulike stipendene. Antikranglestipendet stiller for eksempel krav til at søkeren må være i et forhold som er preget av en viss turbulens: ”Siden det er vanskeligere å krangle når man ligger under et pledd, kan kjærestepar som krangler mye søke om stipend til innkjøp av et stort pledd som kan dempe uenighetene, og kanskje hinte om at det var kjærligheten som førte dem sammen”.

Til inspirasjon

– Vi håper tekstilstipendene våre vil inspirere nordmenn til å få opp øynene for alt det fine tekstiler kan gjøre for dem, og vi gleder oss til responsen, sier Boije. Selv trekker hun frem De sene kvelders kontorstipend som en personlig favoritt: ”I perioder med mye overtidsjobbing, kan du risikere at kontoret blir ditt andre hjem. Da er det på sin plass med en liten oppmykning av omgivelsene, og dette stipendet innvilger en spisebrikke til å ha under overtidsmaten, samt et teppe og tre puter til å hvile på. Søkeren bes oppgi antall timer overtid i Q2”.

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev