Det blir ikke et ordinært IKEA-varehus på Moa i Ålesund, opplyser kommunikasjonsrådgiver Kristian Willanger til Sunnmørsposten. – Med bakgrunn i endringene
Enn så lenge må Ålesund nøye seg med sitt IKEA pick-up point som åpnet i januar i fjor på Nordre Holen, ikke langt fra det store kjøpesenteret påå Moa. (Foto: IKEA)
Enn så lenge må Ålesund nøye seg med sitt IKEA pick-up point som åpnet i januar i fjor på Nordre Holen, ikke langt fra det store kjøpesenteret påå Moa. (Foto: IKEA)

    • Publisert: 22 november 2017

Det blir ikke et ordinært IKEA-varehus på Moa i Ålesund, opplyser kommunikasjonsrådgiver Kristian Willanger til Sunnmørsposten.

– Med bakgrunn i endringene vi ser i varehandelen kan vi ikke bygge de samme varehusene som vi gjorde for 30 år siden, sier Kristian Willanger, kommunikasjonsrådgiver i IKEA, til Sunnmørsposten.

Holst-Dyrnes tviler

Ekornes-sjef Olav Holst-Dyrnes tviler derimot på at det noen gang kommer en vanlig IKEA-butikk til Ålesund. Det sa han i et innlegg på Norsk Industris store industrikonferanse på Gardermoen denne uka, melder Nett.no.

IKEA skal bygge på Moa – de vet bare ikke hva og når. For tiden jobbes det med omreguleringen av området. IKEA har kjøpt tomten av Ålesund kommune og skal utvidet tilbudet i Ålesund.

Ikke kjempevarehus

Den nye teknologien og kundenes handlemønstre i dag er årsaken til at det ikke skal bygges en kjempevarehus. IKEA er likevel opptatt av at kundene henter mye inspirasjon og ideer fra varehusene.

– Med bakgrunn i disse endringene og utviklingen av konseptet vårt, kan vi i dag dessverre ikke si noe om hvordan våre varehus vil se ut i framtida, eller når vi vil åpne dørene i Ålesund, opplyser Kristian Willanger i IKEA til avisa.

(Kilde: maxlokal.no/Sunnmøre)

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev