Komplett Group har via en rettet emisjon investert i den nettbaserte møbel- og interiørbutikken SixBondStreet.no. Etter emisjonen eier Komplett 50,1
Komplett går nå også tungt inn i møbel og interiør med oppkjøpet av SixBondStreet.no.
Komplett går nå også tungt inn i møbel og interiør med oppkjøpet av SixBondStreet.no.

    • Publisert: 14 november 2016

Komplett Group har via en rettet emisjon investert i den nettbaserte møbel- og interiørbutikken SixBondStreet.no. Etter emisjonen eier Komplett 50,1 % av nettbutikken.

– Møbler og interiør er en vekstkategori på nett. For oss er dette en spennende satsing, og et naturlig supplement til de andre produktkategoriene vi allerede har, sier konsernsjef Ole Vinje i Komplett Group.

SixBondStreet.no ble lansert i 2012, og er en norsk nettbutikk som tilbyr et bredt vareutvalg innenfor interiør og møbler. I tillegg til internasjonale leverandører har selskapet egenproduksjon av ulike kolleksjoner. SixBondStreet.no åpnet i 2015 sin første butikk i Oslo. I tillegg til Komplett (50,1 %) eies SixBondStreet.no nå av Magenta Invest AS, Macama AS og Aqua Consulting Inc (til sammen 49,9 %).

– Med oppkjøpet av SixBondStreet.no har vi fått svært dyktige fagfolk. Vår ambisjon er tilby møbler og interiørprodukter med god kvalitet og design til det norske folk. Gjennom vår kompetanse på logistikk og netthandel har vi stor tro på at vi kan få til mye sammen, sier Vinje.

Om Komplett Group

Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør med totalt 17 nettbutikker. Komplett Group hadde i 2015 en samlet omsetning på 7,3 milliarder norske kroner. Hovedkontoret ligger i Sandefjord og konsernet har 800 ansatte.

(Pressemelding)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev