Jensen har jaktet det sanne, norske DNA-et. Norges håndverkstradisjoner preges av mangfold, kreativitet, flid og stolthet. Med dette som utgangspunkt har Jensen laget en kvalitetsseng med unikt design og nøye utvalgte materialer. Alle beslutninger tatt for å vise respekt og kjærlighet til Norges håndverkshistorie.
Sengen har den mørkeblå Midtnight Blue som hovedfarge med detaljer i rødt, hvitt og tre.
Sengen har den mørkeblå Midtnight Blue som hovedfarge med detaljer i rødt, hvitt og tre.

    • Publisert: 05 april 2019

Den tradisjonelle åttebladsrosen fra Selbu er et gjennomgående element i det unike designet. Med rosen som utgangspunktet tok de ulike tekstilene form. Et lag-på-lag-mønster ble sakte men sikkert til. Med Selbumønsteret ønsker Jensen å uttrykke den frodigheten som finnes i norsk tekstiltradisjon og samtidig ivareta og vise ny, norsk design.
Helt nytt er det imidlertid ikke. Flere andre har sett hen til selburosen som et særegent norsk mønster; Da StatoilHydro ble til Statoil presenterte selskapet en lilla sekstagget stjerne i konsernets nye logo. Formen minner sterkt om en selburose. Likheten med Norges Husflidslags rosa selburose med manglende «kronblad» er også slående. Liknende mønstre finnes også i de eldste mønsterbøkene fra Italia, Frankrike, Sveits og Tyskland på 1500-1700-tallet. Jensen har derved sikret seg gjenkjennelse både i Norge og internasjonalt.

Sengen har den mørkeblå Midtnight Blue som hovedfarge med detaljer i rødt, hvitt og tre. Hjørnesømmer og foldesømmer er sydd i to farger, henholdsvis rødt og hvitt. Sammen med det blå tekstilet er alle fargene i det norske flagget representert. Både gavlen og benene er produsert i eik. Den mørkeblå gavlen tar igjen detaljene i sengen med sine dekorative knapper i tre påsydd med rød tråd. Eikebenene har fått strikkede sokker i et herlig rødt og hvitt mønster.
Utsiden er spekket med detaljer fra en norsk, rik og spennende håndverkstradisjon, og innsiden holder høy standard med Jensens mange innovasjoner. For å sikre optimal liggekomfort og en god nattesøvn er sengen blant annet utstyrt med sonesystemet Aloy 16 cm. Sengens øverste lag er overmadrassen StarRose med et unikt mønster inspirert av det tradisjonelle strikkemønsteret; stjerneroser.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev