Varehussjefen forlater Ringsaker og flytter hjem til Sverige. Østerrikeren Bernhard Stangel overtar allerede i dag. Ringsaker Blad skriver at Jens Listrup torsdag hadde
Varehussjef Jens Listrup forestod åpningen av IKEA Ringsaker 19. mars 2015 ved å sage over en tømmerstokk sammen med ordfører i Ringsaker kommune, Anita Ihle Steen. (Foto: IKEA)
Varehussjef Jens Listrup forestod åpningen av IKEA Ringsaker 19. mars 2015 ved å sage over en tømmerstokk sammen med ordfører i Ringsaker kommune, Anita Ihle Steen. (Foto: IKEA)

    • Publisert: 01 september 2017
    • Tekst: vanebo

Varehussjefen forlater Ringsaker og flytter hjem til Sverige. Østerrikeren Bernhard Stangel overtar allerede i dag.

Ringsaker Blad skriver at Jens Listrup torsdag hadde sin siste arbeidsdag etter tre og et halvt år som sjef for IKEA i Nydal.

Listrup slutter i IKEA-konsernet etter 14 år i gult og blått. Han selger huset i Norge og tar med seg familien hjem til Sverige.

Til Malmö

– Jeg flytter til Malmö. Det passer for skolegangen til den yngste datteren vår. Hun er svensk, men har aldri bodd i Sverige. Nå ville hun gå på videregående skole der, sier han til Ringsaker Blad

Listrup har foreløpig ingen ny jobb på gang, men skal bruke de neste ukene og månedene til å dyrke lidenskapen – triatlon.

Offensiv kommune

Overfor Ringsaker Blad oppsummerer Listrup hvordan det har vært å utvikle IKEA fra en åpen grushaug til et ferdig varehus:

– Jeg er mest glad i å utvikle nytt. Det har jeg fått jobbe med her. Samtidig med at IKEA har utviklet seg har også Ringsaker utviklet seg masse. Kommunen er virkelig offensiv og samarbeidet med dem har vært veldig bra. Det er en vemodig dag. Jeg har hatt det veldig bra her, og vi har veldig bra ansatte. De har æren for resultatene, sier han.

(Kilde: Ringsaker Blad)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev