Asbjørn Sørensen Borg
Møbelgalleriet i Moss feirer 25-års jubileum i 2018. Familien Sørensen Borg kjøpte

    • Publisert: 04 februar 2018
    • Tekst: Knut Skoe

 

Asbjørn Sørensen Borg
Asbjørn Sørensen Borg

Møbelgalleriet i Moss feirer 25-års jubileum i 2018. Familien Sørensen Borg kjøpte eiendommen på toppen av Møllebyen i 1992 og åpnet butikken i februar 1993. 550 m2 butikklokale ble fylt med klassiske møbler, moderne design fra norske og nordiske kvalitetsprodusenter. Møllebyen var i forfall, men ble reddet «i tolvte time» og er siden blitt et aktivt og attraktivt område i østfoldbyen.

Forretningen i Møllebyen åpnet hadde bedriften holdt til i Kongens gate i Moss i 20 år allerede, men flyttet fra tiltakende trafikk og logistikkproblemer i sentrum.

-Vareutvalget i den nye forretningen ble mer spisset og retter seg mot kunder som ønsker god design, høy kvalitet og gode varige kvalitetsmøbler, sier Asbjørn Sørensen Borg. Kundene er også samfunnsbevisste, De liker at møblene er produsert i Norge og Norden og setter pris på miljøgevinsten i produkter som varer i stedet for billig «kjøp og kast»

25 år er lang tid i vår verden av nye handelsformer og handlemønster. Men historien går enda lenger tilbake, faktisk til 1859. Sørensen Borgs yngste sønn Håkon Andreas er 6. generasjon møbelhandler på morssiden. Tipp-tipp oldefar Andreas Sæther, fikk borgerbrev i Halden 3.februar 1859 og etablerte møbelverksted og møbelbutikk.

-Vi vurderer netthandel på en del enkle produkter fra vårt vareutvalg, men en sofa eller stol bør prøves, avslutter Asbjørn Sørensen Borg, som også driver Møbelgalleriet i Kristiansand.

Håkon Borg er sjette generasjon møbelhandler
Håkon Borg er sjette generasjon møbelhandler

 

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev