Jysk og eier Lars Larsen gjør om Odense Kongressenter til Danmarks største skihytte lørdag 17. november i forbindelse med den årlige medarbeiderfestivalen for alle 2000 ansatte i Danmark – og deres følgesvenner.

    • Publisert: 08 november 2018
    • Tekst: Knut Skoe
    • Foto: Knut Skoe

Om det er risikoen for skader eller følgene av en heftig «after-ski» vites ikke, men festen vil få konsekvenser for kundene som møter låste dører i kjedens butikker dagen etter.  Det sier selskapet i en pressemelding.

«Festen er en takk til alle våre ansatte som jobber hardt hver dag for å sikre Jysks suksess. Nå feires de med en heidundrende fest og derfor lukker vi også dagen etter, så vi har tid til å bli frisk på mandag, sier Lene Houe, HR-leder i Jysk Danmark.

Solid tradisjon i Jysk

Årets tema for Jysk partiet har afterski, og derfor byr kvelden på hvitkledde bakker og isete øl mens blant annet Scarlet Pleasure, Kesi og Gilli holder dansegulvet.

– Afterski er for å være sammen og gjenoppleve de beste minner fra bakkene. På samme måte må vi husker året når vi samler alle ansatte fra våre butikker, distribusjonssteder og kontorer for å feire dem og ha en fin kveld, sier Lene Houe.

Kunder som ikke kan vente til mandag, kan handle på nettet på JYSK.com, ifølge selskapets pressemelding.  Vi antar at ansatte ved Jysk i Norge ikke er omfattet av festen – og må ta til takke med rulleski inntil bakkene «her oppe» kles med snø og fylles med danske skiturister!

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev