Gjennom de siste 3,5 årene har JYSK Nordic vært kunde hos Carat. Dette internasjonale samarbeidet på tvers av 21 ulike
”JYSK kaller det fornuftig detaljhandel med fokus på kundene.”
”JYSK kaller det fornuftig detaljhandel med fokus på kundene.”

    • Publisert: 25 september 2017

Gjennom de siste 3,5 årene har JYSK Nordic vært kunde hos Carat. Dette internasjonale samarbeidet på tvers av 21 ulike markeder i Europa har nå blitt forlenget med 3 nye år.

JYSK Nordic sine 1200 butikker i 21 ulike markeder vitner om omfanget til samarbeidet. I år har en ny butikk åpnet hver fjerde dag og en milliardsum har blitt investert i ny distribusjonssentere. Sammen har JYSK og Carat gjennomført mer enn 1200 vellykkede kampanjer som har nådd kundene mer enn 18,2 milliarder ganger.

Carat har vært en positiv bidragsyter til den digitale transformasjonen av JYSK Nordic. Markedsmiksen har kontinuerlig blitt optimalisert og modifisert, som har ført til flere kunder og økt omsetning. Carats evne til å skape vekst, tenke digital og deres kunnskap til retail har vært essensielle for fortsettelsen av samarbeidet.

”Fornuftig detaljhandel”

– Vi er et selskap på en digital reise, men vi har fremdeles et helhetlig og integrert syn på hvordan man driver en moderne retailbedrift på tvers av 21 ulike markeder. Noen kaller det ”omi-kanal”, vi kaller det fornuftig detaljhandel med fokus på kundene. Carat har vært en effektiv og trygg sparringspartner, som daglig har levert gode resultater, tenkt kreativt og testet våre evner. Derfor ser vi frem til å fortsette vår vekst-fokuserte samarbeid, sier Niels Veien, SVP Marketing & Sales hos JYSK.

JYSK ønsker ikke å oppgi deres samlede markedsføringsbudsjett, men forteller at det en tresifret millionsum i DKK.

”Stolt og fornøyd”

Carat i Aarhus er stolt og fornøyd med å fortsette samarbeidet med en av de største danske selskapene. – Fornyelsen av dette partnerskapet vitner om vår evne til å daglig levere til en stor, kompleks og internasjonal retailer, i tillegg til å ha kapasitet til å utfordre og bidra til den digitale transformasjonen. Uten et dedikert og lidenskapelig JYSK-team og en samarbeidsvillig kunde ville ikke dette vært mulig. Dette er en manifistering av vår styrke i retail og digital transformasjon, sier Ulrik Petersen, Chief Commercial Officer hos Dentsu Aegis Network og MD hos Densu Aegis i Aarhus.

(Pressemelding)

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev