Det skjer etter at Herkules Capital har lidd milliontap, melder ehandel.com, som også lister opp noen flere årsaker: nettet som
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    • Publisert: 28 november 2017

Det skjer etter at Herkules Capital har lidd milliontap, melder ehandel.com, som også lister opp noen flere årsaker: nettet som konkurrent, bransjeglidning og tynne marginer. Kjøper er Kitch’n-eierne.

Nå er det klart at Tilbords, som ble kjøpt av Herkules Capital i 2009, bytter hender og ender opp hos Kitch´n, som eies av Plantasjen-gründer Thore Torstensen og Europris-gründer Wiggo Erichsen.

Skal drives hver for seg

De nye eierne gjør det klart at de to kjedene vil drives hver for seg selv om eierne er de samme.

Kitch´n har i dag rundt 130 butikker, mens Tilbords har rundt 120 butikker.

Fra 2009 og frem til etableringen på GlasMagasinet i 2013/2014 gikk ting på skinner for Herkules som Tilbords-eier.

Tapte på GlasMagasinet

– Den satsingen ga oss raskt store tap. Vi må innrømme at vi bommet veldig da vi åpnet på GlasMagasinet, som kom i tillegg til netthandel og bransjeglidning. Det var tungt for selskapet og medførte store tap. Vi har aldri hentet oss inn etter dette, sier Sverre Flåskjer, Managing Partner i Herkules Capital, til Finansavisen.

Thore Torstensen, en av de nye Tilbords-eierne, sier at et annet konsept enn Kitch´n, med blant annet egne merkevarer og grossistutvalg, vil bidra til å øke deres kompetanse.

(Kilder: ehandel.com/Finansavisen)

 

 

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev