– Utstillere rapporterer om rimelig godt salg. Det kan selvfølgelig ha flere årsaker, men en regnfull sommer som har medført

    • Publisert: 28 august 2012

– Utstillere rapporterer om rimelig godt salg. Det kan selvfølgelig ha flere årsaker, men en regnfull sommer som har medført fulle kjøpesentre, kan ha medført økt kjøpsoptimisme for butikkene.

Det sier Jan Gjære, prosjektleder for Gave- & interiørmessen som gikk av stabelen 20.–26 august på Norges Varemesse, Lillestrøm, og bekrefter dermed den ferskeste bransjestatistikken: Møbel og interiørbransjen har hatt en betydelig vekst hittil i år, og interiørsalget har vært spesielt godt.

Hyggelige besøkstall

Gjære kan også melde om hyggelige besøkstall: – Torsdag og fredag, som er de viktigste handelsdagene, økte besøkstallet fra 7.326 til 7.536, sammenlignet med 2011. En gledelig økning. Lørdag og søndag ble besøkstallet 4.763, som er opp 320 i forhold til i fjor. I sum for alle dagene havnet vi på 12.299, som er 530 flere enn høstmessen 2011. Dette er gledelig, spesielt sett i lys av at Formland i Danmark og Formex i Sverige opplevde noe tilbakegang.

Samtlige seks haller på Norges Varemesse var i bruk. Over 560 utstillere satte hverandre stevne, innbefattet den nye gull- og urmessen som ble kjørt parallelt. Dette er det høyeste antall utstillere noensinne, også i areal.

– Norsk gull- og urmesse var også godt fornøyde med samboerskapet og debuten. De skal nå samme med sine utstillere evaluere om dette skal bygges opp som en årlig begivenhet eller to ganger pr. år, opplyser Gjære.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev