Landlig rustikk hos Skeidar Stilretningen Landlig Rustikk med sin naturlige inspirasjon og røffe detaljer står fortsatt sterkt også i høst,

    • Publisert: 19 september 2012

Landlig rustikk hos Skeidar

Stilretningen Landlig Rustikk med sin naturlige inspirasjon og røffe detaljer står fortsatt sterkt også i høst, melder Skeidar i forbindelse med eksponeringen av nye sesongtrender.

Møbler og interiør med historie og sjel, der inspirasjonen er hentet fra naturen og røffe fjellandskap, har stadig økt i popularitet på hjemmebane, skriver Skeidar i en pressemelding:

Vi søker tilbake i tiden etter en livlig sjarm med kraftige og robuste bondemøbler. Hovedinspirasjonen i den landlig rustikke stilretningen går ut på at perfeksjon ligger i det imperfekte, og spillet mellom det maskuline og det feminine. Målet er å skape en hjemmekoselig og bohemsk hyttestemning som består av ulike teksturer, gammelt og nytt, gjerne kombinert med rå, industrielle detaljer fra 20-tallet.

Rå, nordisk natur

Vi vender tilbake til naturen her hjemme i nord. Nordisk flora og fauna brukes i større grad på interiørelementer, og forteller en historie om vårt skandinaviske opphav. Den tidligere maksimalistiske inspirasjonen fra naturen blir nå mer subtil og stilren. Vi finner mindre komplekse interiørdetaljer, som etterlater et renere totalinntrykk.

Naturlig fargerik

Mens den naturlige basepaletten består og utgjøres av hvit, mørkegrå og mørke jordfarger, ser vi at aksentfargene generelt blir mørkere og at vi henter inn fargetoner fra flere naturlige miljøer. Interiørprodukter med rødtoner, mørk terracotta, aubergine, petrol og mørk grønn vil i stadig større grad finne veien inn i norske hjem.

Sterk hyttekultur

Sterke teksturer som vintage skinn, lin, pels, jute, rotting, ull og kraftig bomull er gjengangere i den landlige, rustikke stilen. Gjennom materialbruken kan man skape en koselig og lun hyttefølelse hjemme – perfekt for kaldere høstdager.

Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev