Hvor liten og kompakt kan en sofa bli, uten at det går på bekostning av komfort? EFG HOV+DOKKA lot de norske
EFG Mingle er en mobulbasert sofa med norsk design. (Foto: EFG)
EFG Mingle er en mobulbasert sofa med norsk design. (Foto: EFG)

    • Publisert: 07 november 2017

Hvor liten og kompakt kan en sofa bli, uten at det går på bekostning av komfort?

EFG HOV+DOKKA lot de norske designerne KnudsenBergHindenes jobbe med denne utfordringen. Resultatet er nå klart: EFG Mingle er et modulbasert sofakonsept med høy komfort.

Enkelt formspråk

– Formspråket på EGF Mingle er enkelt, med noen få, utvalgte detaljer som gir sofaen karakter, forteller Steinar Hindenes. Han beskriver designet som noe dempet, for at sofaen skal passe inn i mange ulike miljøer.

EFG Mingle vil med sin fleksible design enkelt innfri kravene til et moderne miljø enten det er på et kontor, i en resepsjon, på en skole, eller på et helse- og omsorgsforetak. Modulene kan varieres i et uendelig antall kombinasjoner av buede og rette former. Med høye og lave sidevanger kan man skape lukkede rom, åpne rom, små rom og store rom – kort sagt, rom for alle typer mingling.

Miljøperspektivet en selvfølge

– I tillegg til å tilby en komfortabel og estetisk tiltalende modulær sofa, har vi også søkt å oppnå effektivitet, særlig når det gjelder funksjonalitet, men også med tanke på transport og materialer, forteller produktsjef Johan Björkman.

– Miljøperspektivet er en selvfølge. På samme måte som alle EFG-produkter er EFG Mingle designet og produsert i henhold til internasjonale miljøstandarder.

Designerne med eget produkt: Steinar Hindenes (bak), Petter Knudsen (t.v.) og Anders Berg. (Foto: EFG)
Designerne med eget produkt: Steinar Hindenes (bak), Petter Knudsen (t.v.) og Anders Berg. (Foto: EFG)
Møbel & Interiør

Dronningens gate 3
0152 OSLO
T: 21 62 78 00

Hurtigkoblinger
Møbel & Interiør Nyhetsbrev